Interpretare vis in care apari trist/trista

0
10558
Interpretare vis in care apari trist trista

Interpretarea viselor in care apari trist/trista. Atunci cand visezi ca esti trist sau trista inseamna ca nu trebuie sa iti pierzi speranta deoarece vei reusi in cele din urma in tot ceea ce faci. Trebuie doar sa speri si sa lupti mai mult deoarece norocul va fi de partea ta in cele din urma.

Daca visezi ca te intalnesti cu o persoana trista inseamna ca cineva in viata ta are nevoie de tine insa nu indrazneste sa iti spuna, sa iti ceara ajutorul iar daca visezi ca tu esti trist se poate ca in curand sa fii nevoit sa iei o decizie care n iti va placea prea tare, va fi contrar principiilor tale.

In cazul in care visezi ca esti trist fara motiv inseamna ca in realitate ceva din grupul tau de prieteni nu iti convine si nu ai ce face in aceatsa privinta deoarece esti la mana lor.

Daca visezi ca mama ta este trista inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de ea, sa ii arati mai mult ca o iubesti iar daca iubita/iubitul tau sunt tristi inseamna ca va trebuie sa iei o decizie care sa ii bucure, deci sa decizi sa iti unesti viata pentru totdeauna cu persoanele in cauza.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o barba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.