Trasaturile fizice ale zodiei Sagetator

0
890
Trasaturile fizice ale zodiei Sagetator

Aspecte generale ale zodiei Sagetator

Nativii din zodia Sagetator sunt aventurieri, insa niciodata nu vor arata acest lucru, desigur ei au o supradoza de conservare a propriei energii si mereu se arata interesati de noi variante de a petrece timpul, de a invata, de a cunoaste, de a face cunostinta cu noi oameni si de a avansa din punct de vedere spiritual, chiar daca la prima vedere ei pot parea tipi foarte superficiali. Nu este deloc asa.

Un nativ din zodia Sagetator pare sa contina toate ingredientele necesare unei transcederi catre lumea spirituala, apeland adesea la meditatie pentru a se simti in largul lor, insa avand un fel aparte de a gandi asupra valorilor launtrice. Aerul lor libertin, dornic de visare si de intregire spirituala si materiala, poate sa vina si de la unirea cu instinctele animalice, la ei functionand foarte bine aceasta conexiune. Sa nu uitam ca nativii din zodia Sagetator sunt reprezentati printr-un semn care infatiseaza o figura emblematica a uniunii omului cu animalul, fiind tipul cabalin perfect, cu focul in sange.

Aspecte generale ale zodiei Sagetator

Trasaturi definitorii ale chipului unui Sagetator

Chipul unui Sagetator poate sa fie recunoscut din doua miscari. Prima data trebuie sa fim atenti la privire, aceasta fiind deosbit de agera si apoi la gesturi, acestea fiind si ele deopotriva de energice. Asemeni capului, care pare tras prin lama, ascutit, mai ales in adolescenta si in tinerete, si privirea este densa dar cuprinzatoare, plina de fulgere. Nici nu e de mirare avand in vedere ca aceasta zodie este reprezentata de semnele focului, debordand de energie atunci cand au un ideal.

Insa nu trebuie nici sa ignoram prezenta unei lipse totale de maturitate in primii ani de viata, deoarece Sagetatorii risca sa se aventureze in aceasta stare pana la batranete. Si spunem asta deoarece trairile lor interioare vor fi remarcate in miscari, in figura cat si in fizionomie. Daca ochii sunt in general ascutiti, vioi, atunci ei vor avea o culoare diferita in functie de stare. Cand vrea sa spuna multe parca isi schimba total aspectul, iar privirea lor se incarca de stralucire. In general au parul moale desi poate avea un aspect sarmos, inchis la culoare sau in tot cazul maroniu, deschis sau mai inchis, foarte rar negru, iar genele lor arcuite fac hazul unor ochi care adesea capata marimi fabuloase.

Citește și:  Ce ne spune ascendentul?

Trasaturi morfologice, mimica si mers ale nativului Sagetator

Cand se deplaseaza un nativ din zodia Sagetator pare ca fuge. Asta pentru ca mai mereu el este pus pe fuga, se grabeste, este agitat chiar si atunci cand nu face nimic, vrea sa fie mereu in miscare, dar nu cumva ca aceasta dorinta de miscare continua sa fie de fapt pornita din instinctele sale de a cunoaste totul sau de a fi liber, de a putea simti infinitul. Rar vom vedea la un nativ din zodia Sagetator gesturi moi. El are o strangere de mana sincera, ferma, adesea calduroasa, plina de entuziasm, iar daca vorbeste simte mereu nevoia sa gesticuleze, sa spuna prin mimica, cu toate partile corpului aproape, tot ceea ce are in cap.

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Sagetator

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Sagetator

Nativii din zodia Sagetator par sa aiba un fel aparte de a se imbraca. Ei vor respecta mereu o linie uniforma, de tipul aristrocratilor, indiferent ca vor opta sa se imbrace elegant sau mai sportiv. Vor gasi mereu ceva care sa li se potriveasca, indiferent de scopul lor, fara sa tina seama de restul lumii. Femeile de regula adopta fie o tinuta libertina, care sa le defineasca formele, fie o tinuta eleganta care sa le puna in valoare inteligenta. Am putea spune ca acelasi lucru este valabil si pentru barbati insa se pare ca ei au mai mereu aerul unui Don Juan rafinat, care mentine distanta fata de amorezatele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.