Trăsăturile fizice ale zodiei Săgetător

0
894
Trasaturile fizice ale zodiei Sagetator

Aspecte generale ale zodiei Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt aventurieri, însă niciodată nu vor arăta acest lucru, desigur, ei au o supradoză de conservare a propriei energii și mereu se arată interesați de noi variante de a petrece timpul, de a învăța, de a cunoaște, de a face cunoștință cu noi oameni și de a avansa din punct de vedere spiritual, chiar dacă la prima vedere ei pot părea tipi foarte superficiali. Nu este deloc așa.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru spiritul lor liber și aventuros. Aceste trăsături de personalitate se reflectă adesea în aspectul lor fizic. O postură dreaptă, un pas hotărât și un zâmbet larg sunt adesea semne că ai de-a face cu un Săgetător.

Un nativ din zodia Săgetător pare să conțină toate ingredientele necesare unei transcendări către lumea spirituală, apelând adesea la meditație pentru a se simți în largul lor, însă având un fel aparte de a gândi asupra valorilor lăuntrice.

Aerul lor libertin, dornic de visare și de împlinire spirituală și materială, poate să vină și de la unirea cu instinctele animalice, la ei funcționând foarte bine această conexiune. Să nu uităm că nativii din zodia Săgetător sunt reprezentați printr-un semn care înfățișează o figură emblematică a uniunii omului cu animalul, fiind tipul cabalin perfect, cu focul în sânge.

Aspecte generale ale zodiei Sagetator

Trăsături definitorii ale chipului unui Săgetător

Chipul unui Săgetător poate să fie recunoscut din două mișcări. Prima dată trebuie să fim atenți la privire, aceasta fiind deosebit de ageră, și apoi la gesturi, acestea fiind și ele deopotrivă de energice. Asemenea capului, care pare tras prin lamă, ascuțit, mai ales în adolescență și în tinerețe, și privirea este densă dar cuprinzătoare, plină de fulgere. Nici nu e de mirare având în vedere că această zodie este reprezentată de semnele focului, debordând de energie atunci când au un ideal.

Însă nu trebuie nici să ignorăm prezența unei lipse totale de maturitate în primii ani de viață, deoarece Săgetătorii risca să se aventureze în această stare până la bătrânețe. Și spunem asta deoarece trăirile lor interioare vor fi remarcate în mișcări, în figură cât și în fizionomie.

Dacă ochii sunt în general ascuțiți, vioi, atunci ei vor avea o culoare diferită în funcție de stare. Când vor să spună multe parcă își schimbă total aspectul, iar privirea lor se încarcă de strălucire. În general au părul moale deși poate avea un aspect șarmos, închis la culoare sau în tot cazul maroniu, deschis sau mai închis, foarte rar negru, iar genele lor arcuite fac hazul unor ochi care adesea capată mărimi fabuloase.

Citește și:  Soarele și ascendentul în harta astrală

Trăsături morfologice, mimica și mers ale nativului Săgetător

Când se deplasează un nativ din zodia Săgetător pare că fuge. Asta pentru că mai mereu el este pus pe fugă, se grăbește, este agitat chiar și atunci când nu face nimic, vrea să fie mereu în mișcare, dar nu cumva ca această dorință de mișcare continuă să fie de fapt pornită din instinctele sale de a cunoaște totul sau de a fi liber, de a putea simți infinitul. Rar vom vedea la un nativ din zodia Săgetător gesturi moi.

El are o strângere de mână sinceră, fermă, adesea călduroasă, plină de entuziasm, iar dacă vorbește simte mereu nevoia să gesticuleze, să spună prin mimica, cu toate părțile corpului aproape, tot ceea ce are în cap.

Aspectul vestimentației unui nativ din zodia Săgetător

Aspectul vestimentatiei ale unui nativ din zodia Sagetator

Nativii din zodia Săgetător par să aibă un fel aparte de a se îmbrăca. Ei vor respecta mereu o linie uniformă, de tipul aristocraților, indiferent că vor opta să se îmbrace elegant sau mai sportiv. Vor găsi mereu ceva care să le se potrivească, indiferent de scopul lor, fără să țină seamă de restul lumii.

Femeile, de regulă, adoptă fie o ținută libertină, care să le definească formele, fie o ținută elegantă care să le pună în valoare inteligența. Am putea spune că același lucru este valabil și pentru bărbați, însă se pare că ei au mai mereu aerul unui Don Juan rafinat, care menține distanța față de amoroasele sale.

O caracteristică interesantă la mulți nativi Săgetător este strălucirea lor naturală. Aceasta nu este doar o reflectare a sănătății lor, ci și a entuziasmului constant cu care abordează viața. Ochii, în mod particular, pot spune multe despre pasiunile și dorințele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.