Ascendent in Scorpion

2
1082
Ascendent in Scorpion

Scorpionul ca zodie este foarte puternic, iar atunci cand este in pozitia de orizont estic, deci cand are nativ cu ascendent in Scorpion, acesta devine de regula un semn dominant in intreaga tema. Tot ceea ce caracterizeaza zodia Scorpion si anume hotararea si perseverenta, va fi mult mai accentuat la  nativul cu asecendent, acesta fiind foarte energic, un formidabil organizator, un lider inascut. Toate aceste trasaturi il plaseaza urgent catre cele mai inalte functii de conducere, in care nativul este tentat sa faca abuz de puterea care i se ofera, iar in cele din urma sa se comporte ca un dictator.

Acest nativ este un adept al cunoasterii de sine, el fiind mereu cel care analizeaza si autoanalizeaza cu o mare obiectivitate, niciodata avand ezitari in a-si recunoaste defectele si tocmai de aici poate aparea si o oarecare neincredere in fortele proprii. In relatii acest nativ va pune foarte mare pret pe ceea ce inseamna siguranta, avand in acelasi timp si tendinta de exagerare, devenind gelos si posesiv.

Scorpion in ascendent

Nativii cu ascendent in Scorpion sunt firi rezervate, insa tenace, secretoasa si hotarata, au inclinatii catre suspiciuni, sarcasm negru si scepticism, mintea lor fiind foarte agera, ei devenind rapizi cand trebuie, elocventi si plini de energie, chiar optimisti, fata de ceea ce ar manifesta de regula un nativ din zodia Scorpion. Acesti nativi sunt caracterizati si prin multa prezenta de spirit, transmitand mereu ceva oamenilor care se afla in jurul lor, iar ceea ce ei transmit se rezuma la simplul fapt ca ei nu sunt indivizi cu care te poti juca prea usor.

Emana mult respect, pe care il si cer de altfel, mai ales prin felul de a fi si de multe ori inspira frica, fiind de multe ori prea zgomotosi ori prea linistiti dar tot timpul determinati si puternici. Intr-un contact cu un nativ care are ascendent in Scoprion, fie iti arati ura, fie iti arati iubirea, ei fiind acei indivizi care in nici un caz nu vor trece prin viata fara sa fie luati in vedere si fara sa dea sentimente puternice.

Uneori, acesti nativi devin poate usor confuzi cand intra in contact cu persoane care emana influente la fel de puternice, insa daca stau sa calculeze usor ceea ce se intampla vor razbi. Ei pot parea indivizi care vad prin oameni si trec de superficialitatea acestora, reusind sa ii intimideze ori chiar sa intrige. Ei cauta mereu sa afle raspunsurile doar citind printre ganduri, printre randuri, insa pot trece de detaliile de la suprafata daca simt o atractie fata de o situatie ori fata de o persoana.

Citește și:  Cum seduci barbatul Berbec

Persoanele care au ascendent in Scorpion au nevoie de foarte multa intimitate pe care pun si mult accent, ei devenind dependenti de controlul propriului mediu, fiind chiar experti in tot ceea ce inseamna strategie. Aceste persoane sunt foarte rare, pentru ca ele sunt in stare sa isi arunce in aer toate sansele care le provoaca nervozitate, planificandu-si miscarile calculati, cu o foarte mare grija, avand la baza o abilitate excelenta de a interpreta persoanle cat si situatiile in care ajung.

Nativii care au ascendent in Scorpion au mereu picioarele bine ancorate in realitate, ei stiu ce vor, sunt buni parteneri, cand vine vorba de afaceri fixe, iar atunci cand face un parteneriat este foarte important sa capete incredere in persoana respectiva. Ei nu vor avea niciodata rabdare cu partenerii de ocazie, tinand seama de faptul ca ceea ce cauta sunt partenerii cu implicare totala, de lunga durata. Acesti nativi apreciaza luxul, insa pot fi adesea frugali, tinand la economii, ar fi foarte buni detectivi, tinand seama de faptul ca le place sa descopere, exceleaza in meserii precum: administratori, serifi, chirurgi, chimisti, ei fiind in stare sa atinga scopuri care trebuie sa implice forte mari, ori agresive, ori fizice.

Aspectul mental al nativilor care au ascendent in Scorpion implica o minte foarte agera, de cele mai multe ori patrunzatoare, dar si critica, avand o judecata aparte, subtila. Ei au o vointa puternica, un spirit de decizie asemenea, sunt increzatori in fortele proprii, in acelasi timp incapatanati, avand pareri rigide. Mintea lor este greu de inselat ori de influentat avand in vedere ca sunt foarte rafinati in gandire, au o fire curajoasa, plina de energie, chiar activa daca interesul sau o va cere, adesea indolenta.

Scorpion ascendent

Totodata poate deveni si sarcastic, nervos ori impulsiv, mai ales daca este provocat, poate fi adesea interesat de ocultism sau de chimie, ori chiar medicina, avand o afinitate pentru mister, pentru lucrurile care necesita studiu atent. Unii nativi cu ascendent in Scorpion pot fi chiar prozaici, practici, indemanatici, afaceristi buni, exceland in meserii de ofiteri, lucratori ori comercianti cu lichide, navigatori, acestia fiind inclinati adesea catre cercetarile practice.

Aspectul fizic al nativilor cu ascendent in Scorpion consta intr-o statura mijlocie ori putin peste, cu tendinte de ingrasare, macar spre formele putin mai pline, avand cateodata o fizionomie si o constructie oarecum patratoasa, parul lor este des, de culoare inchisa, putin ondulat sau chiar carliontat, sprancenele sunt proeminente, iar nasul lor cat si profilul sunt mediteraneene sau chiar aciline, cu un ten intunecat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.