Interpretare vis în care vezi o damigeană cu vin

0
223

O damigeană cu vin în vis este semn de distracție. Dacă visezi cum bei vin roșu din damigeană, înseamnă că vei face o plimbare foarte plăcută, care îți va schimba în bine starea de spirit. Dacă damigeana este din sticlă și este spartă, asta arată că îți faci griji cu privire la anumite lucruri. O damigeană distrusă simbolizează și anxietate sau stări de nervozitate.

Dacă damigeana este cu vin roșu strălucitor spre bordo, înseamnă că planurile tale de viitor se vor îndeplini. Culoarea roșie în vis prevestește fericirea în dragoste, deci un astfel de vis este de bun augur.

Alte interpretări ale viselor în care vezi o damigeană:

  • Dacă visezi o damigeană frumoasă, înseamnă că vei avea parte de o poveste de dragoste interesantă.
  • Dacă visezi că ai o damigeană deschisă la gură, este semn de frustrări și dezamăgiri, sau de circumstanțe ciudate, de evenimente nefericite din partea unei persoane intrigante. Visul prevestește că va urma o perioadă plină de dezamăgiri.
  • O damigeană goală în vis este semn de situații fără sens, de greutăți, melancolie și neînțelegeri.
  • O damigeană cu șampanie în vis, poate fi un semn că vei sărbători, sau vei avea parte de un eveniment important din viața ta.
  • Dacă o femeie visează că are o damigeană cu vin Merlot sau Cabernet este semn că va întâlni un bărbat așa cum și-a dorit, iar planurile sale de viitor se vor îndeplini.
Citește și:  Interpretare vis in care alergi dupa un autobuz

Dacă în vis apare o stilcă de vin mare, ca o damigeană, atunci acest vis este semn de noroc și fericire. Sticla în vis prezice vești bune și întâlnirea unor oameni care au nevoie de ajutor, pentru că trec prin momente mai dificile. Dacă visezi că bei dintr-o sticlă cu alcool, acest vis arată că vei avea parte de un eveniment pozitiv și vei sărbători. Dacă sticla este din plastic, înseamnă că vei primi vești bune, de la o persoană pe care o iubești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.