Interpretare vis în care vezi țurțuri sau polei

0
311

În general, astfel de vise sunt de bun augur. De exemplu, dacă visezi țurțuri de gheață agățați este semn de noroc.

Dacă un bărbat are acest vis este semn că se va căsători cu o fată foarte frumoasă, care îl va iubi la rândul ei. Bărbatul va avea o familie mare în curând, iar fiicele lor vor moșteni frumusețea mamei și vor avea noroc în dragoste și căsătorii fericite la rândul lor.

Dacă o femeie are acest vis, înseamnă că se  va căsători cu un bărbat bogat și atrăgător, împreună vor avea o familie frumoasă, iar copiii lor la vârsta adultă vor deveni oameni importanți și celebri.

Dacă visezi cum cad țurțuri din copaci, este semn că în viața ta va urma o perioadă de noroc și bucurie.

Alte interpretări ale viselor cu țurțuri:

  • Dacă vezi țurțuri în vis, poate fi semn că vei avea parte de dificultăți în viața ta, dar vei fi sprijinit de cei din jur.
  • Formarea țurțurilor în vis este semn de necazuri și probleme, care vor apărea în curând.
  • Visul în care vezi țurțurii de pe acoperișul casei, care se topesc, înseamnă sfârșitul problemelor din relația de cuplu.

Poleiul în vis simbolizează stagnare, durere și nefericire. Dacă poleiul s-a dezghețat în vis, este semn de bunăstare în viitorul apropiat.

Citește și:  Interpretare vis in care derapezi cu masina si te afunzi intr-un rau

Dacă în vis poleiul este ca o gheață, înseamnă stagnare în dragoste, relație, afaceri și concentrarea atenției asupra propriei persoane. Dacă visezi polei este semn că trebuie să fii atent asupra regulilor de conduită și asupra principiilor din viața ta.

Dacă visezi un drum cu polei este semn de îngrijorare și neliniște, dar poate simboliza și idealizarea unui proiect. Dacă în vis aluneci pe polei, înseamnă că vei avea parte de ceva neprevăzut, deci trebuie să fii mult mai prudent, astfel poate vei reuși să ieși din impas. Căderea pe un drum cu polei, în vis, prezice necesitatea de a face eforturi mari pentru a continua pe calea aleasă, iar asta înseamnă să îți depășești limitele înainte de toate.

Poleiul de pe șosea în vis arată nesiguranță și slăbiciuni cu privire la o lucrare, pe care o vei avea de realizat. Dacă poleiul din vis acoperă tot terenul, înseamnă că te-ai angajat pe profilul unei idei care poate avea riscuri serioase. Asta se datorează imaginației bogate și exuberanței prin care ai elaborat acea idee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.