Interpretare vis in care iubesti pe cineva enorm si esti tradat in dragoste

0
4415
Interpretare vis in care iubesti pe cineva enorm si esti tradat in dragoste

Interpretarea viselor in care iubesti pe cineva enorm si esti tradat in dragoste se refera la situatii in care esti ingrijorat(a) in legatura cu sentimentele tale fata de cineva, s-ar putea sa iti gasesti in curand o pereche foarte buna.

Daca visezi ca iubesti pe cineva enorm si esti tradat in dragoste simbolizeaza faptul ca nu ai incredere deplina in cineva la care tii foarte mult, iti faci probleme ca nu o sa primesti raspuns similar in plan sentimental si te simti astfel “descoperit(a)”, ai un sentiment de frustrare din cauza nesigurantei emotionale.

Visul de asemenea face aluzie si la o posibila decizie pe care o sa trebuiasca sa o faci in cazul unei relatii, s-ar putea sa se iste certuri aprinse, situatii tensionate, dar in acelasi timp exista posibilitatea depasirii unei situatii delicate, a unei intelegeri nerespectate.

Visul in care iubesti foarte tare pe cineva nu reflecta neaparat si in realitate o mare dragoste, poate sa fie vorba de un lucru sau ceva anume simbolizat de persoana pe care o visezi, s-ar putea ca persoana care iti apare in vis sa poarte un amanunt in vestimentatie, sa spuna ceva anume care sa faca legatura cu un alt plan sau cu alta situatie diferita, ceea ce ar duce cu gandul imediat la faptul ca iti faci griji sau esti nelinistit(a) in legatura cu aspectul respectiv.

tradat in dragoste

Daca visezi ca iubesti persoana cu care esti si in realitate si te tradeaza in dragoste s-ar putea ca sa nu ai incredere deplina in ea(el), ceva aspecte neclare dau nastere la nelinisti, simti in aer un risc, te simti nesigur(a) in legatura cu persoana de langa tine, nu o(il) cunosti indeajuns sau se mai poate ca in unele situatii sa intepretezi gresit anumite gesturi sau vorbe din partea ei(lui).

Citește și:  Interpretare vis în care apare o sânge/ sângerare

Daca visezi ca iti spune ceva in vis atunci atentia trebuie sa ti-o concentrezi pe ceea ce spune, exista o legatura stransa intre nelinistea ta si vorbele pe care le auzi.

Daca in vis iubesti o persoana necunoscuta si care te tradeaza in dragoste atunci exista sansa ca in trecut sa fi suferit foarte mult din pricina unei tradari in amor si ai ramas cu sechele care te macina si in subconstient, tot timpul ai o retinere exagerata fata de persoanele de sex opus care isi manifesta fata de tine un atasament prea mare, ti se pare deja suspect din start.

Alteori un asemenea vis ar putea sa reflecte faptul ca iti este frica de nesiguranta propriilor sentimente, s-ar putea ca in realitate sa fii chiar tu cel(cea) care se gandeste la escapade si iti este frica de faptul ca si perechea ta ar putea sa gandeasca intr-o zi la fel, daca nu ai incredere in sentimentele si in comportamentul tau atunci, logic, o astfel de atitudine ar putea sa aiba si iubitul tau – iubita ta.

Visul in care iubesti pe cineva enorm si esti tradat in dragoste la urma urmei, de ce nu, ar putea sa anunte in putine cazuri si o degajare in viata sentimentala, o sa urmeze o discutie sau un mic conflict de idei care o sa mai “liberalizeze” putin orizonturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.