Interpretare vis in care sapi o groapa adanca

0
8013
Interpretare vis in care sapi o groapa adanca

Interpretarea viselor in care sapi o groapa adanca se refera la munca multa si fara rost, epuizare totala fara niciun beneficiu sau, in alte cazuri, mai poate sa fie vorba de dusmani si boli care te pandesc.

Daca visezi ca sapi cu lopata o groapa mare semnifica faptul ca o sa depui in curand un mare efort pentru a realiza ceva insa, din pacate, toata truda ta nu va da nici un rezultat notabil, mai degraba o sa ramai deprimat(a) cand o sa constati ca toate sacrificiile pe care le-ai facut au fost in van.

Visul in care sapi o groapa mare reprezinta in alta instanta si o boala pe care o ai sau o sa o ai, cel mai probabil chiar tu ai o lipsa de grija flagranta fata de sanatatea ta si nu iei in serios deloc simptomele care vor aparea.

Daca visezi ca sapi o groapa mare cu lopata in curtea casei tale atunci este posibil ca in viata reala sa reprezinte dorinta ta de a ajunge la baza lucrurilor din casnicia ta, ceva probabil te nelinisteste in realitate si te intriga asa ca vei lua decizia de a descoperi care sunt cauzele reale ale unor neajunsuri din casa sau familia ta. In aceasta situatie rezultatele s-ar putea sa nu iti fie tocmai pe plac, o sa ramai putin deziluzionat(a) sau intrigat(a), o sa se nasca mai multe nelamuriri ca si la inceput.

Visul in care sapi o groapa in cimitir are o interpretare aparte in traditia islamica, se spune ca asa ceva anunta ca te vei insura, o sa iti gasesti perechea.

Citește și:  Interpretare vis in care esti un cavaler in armura din epoca medievala

sapa o groapa adanca

Daca in vis sapi o groapa mare si adanca iar inauntru gasesti ceva poate sa aiba o semnificatie aparte, reflecta atingerea unui scop sau macar un rezultat care te va influenta in luarea unei ecizii.

Daca pe fundul gropii gasesti ceva stralucitor ce iti atrage atentia imediat atunci se poate ca in viata reala sa se apropie de tine norocul, in curand o sa ai o sansa incredibila.

Visul in care sapi o groapa adanca si care se umple cu apa reflecta in realitate nevoia de a face un compromis cu cineva, degeaba te chinui sa rezolvi de unul singur – una singura – niste probleme, tot vei avea nevoie de alte persoane pentru a te ajuta, asa ca mai bine stai la masa negocierilor si incearca sa gasesti o cale de compromis.

Visandu-te sapand o groapa mare si adanca anunta si apropierea unor probleme de sanatate, reflecta griji si probleme.

Visul in care sapi o groapa adanca mai poate sa faca referire si la obligatii pe care le ai fata de cineva si pe care trebuie sa le achiti, poate sa fie vorba de servicii pe care esti obligat(a) sa le faci cuiva sau bani pe care trebuie sa ii restitui.

Visand o groapa adanca pe care tocmai ai sapat-o si care este plina cu noroi face referire la barfe si conflicte murdare cu persoane dusmanoase, s-ar putea ca sa te lasi tras intr-o astfel de confruntare si care nu o sa-ti aduca nimic bun, doar vorbe rele si epitete spumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.