Interpretare vis in care apare numarand

0
1536
Interpretare vis in care apare numarand

Interpretarea viselor in care apare numarand. Atunci cand visezi ca numeri in vis se spune ca in viata reala vei avea parte de multe nenorociri, de nefericire, e posibil sa pierzi multe lucruri sau persoane dragi tie iar daca visezi ca numeri monede de aur inseamna ca vei avea in realitate parte de multe lipsuri din cauza nechibzuintei tale, nu stii sa faci investitii si esti pripit, nu judeci rational si din acest motiv risti sa ajungi sarac.

Daca visezi ca numeri pur si simplu monede inseamna ca vei avea dificultati economice, dusmanii vor unelti impotriva ta, te barfesc si vor sa faca tot posibilul sa te aduca la sapa de lemn si sa te vada distrus.

Atunci cand visezi ca numeri bani in general, mai ales daca sunt foarte multi, inseamna ca nu vei avea niciodata noroc sa faci avere mare, va trebui sa te chinui toata viata, sa muncesti din greu ca sa ai cat de putin. In cazul in care visezi ca numeri boi inseamna ca vei avea foarte mult noroc in curand, destinul iti este favorabil.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un Wallstreet

Daca visezi ca numeri oameni inseamna ca vei avea tot mai putini prieteni de nadejde din cauza comportamentului tau urat, trebuie sa incerci sa te temperezi si sa fii mai receptiv si la ideile celor din jur. in cazul in care visezi ca numeri oi inseamna ca cineva te va surprinde intr-un mod mai putin placut, iti va trage un fel de sperietura, care insa se va dovedi in cele din urma buna.

In cazul in care visezi ca numeri gaini inseamna ca vei face foarte multe gafe si reusesti sa te faci singur de ras iar daca visezi ca numeri gaste inseamna ca faci multe greseli care te duc in cele din urma la pierzanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.