Vibratia numarului personal asupra destinului – Cifra destinului

0
125
Vibratia numarului personal Sursa: astrologie.acasa.ro

Chiar daca tindem de cele mai multe ori sa credem ca cifrele sau numerele au doar o valoare matematica, nu este deloc asa,  deoarece sunt stiinte mult mai vechi care au dat si un rol acestor cifre cunoscute de noi, fata de matematica, iar numerologia este una dintre ele si desigur vibratia numarului personal asupra destinului pare sa capete o notorietate tot mai ampla. Totul este insa un du-te-vino continuu, deoarece in cele din urma nici nu mai stim ce s-a nascut cu adevarat prima data sau ce a derivat din ce, cum spune si vorba din popor: „ce-o fi fost prima data: oul sau gaina”. Unii sceptici spun ca oul, si desigur ei sunt aceia care cred in teoria evolutionista, insa de unde o fi aparut si oul, nu mai stiu sa explice in continuare, deci ar trebui sa credem in miracolul stiintei, iar altii sunt de parere ca prima data a fost gaina, deci ei sunt clar adepti convinsi ai teoriei creationiste. Cam asa este si cu astrologia si implicit numerologia.

Vibratia numarului personal Sursa: astrologie.acasa.ro
Vibratia numarului personal
Sursa: astrologie.acasa.ro

Ceea ce vom incerca pe parcursul acestei categorii este sa explicam cum anume ne poate influenta destinul cifra sub semnul careia ne-am nascut si de ce aceasta capata unele simboluri, care la urma urmei sunt chiat matematica pura si in special de ce este necesar sa o intelegem. Cert este ca numerologia, luata in seama si inteleasa corect are valoarea ei inegalabila in intelegerea propriilor activitati, decizii si dorinte, in plus mizand pe conceptia antica „cine nu isi cunoaste destinul risca sa nu si-l indeplineasca” (sau „cine isi ignora istoria risca sa o repete” – o vorba mai recent iesita la lumina) putem spune ca a te cunoaste pe tine te ajuta sa iei avant in viata. Desi majoritatea oamenilor spun ca nu cred in astre, mai ales avand in vedere explicatiile tot mai alambicate de pe site-urile de specialitate sau nu, a horoscopului zilnic si a tuturor predictiilor, e lesne de inteles de ce avem aceasta doza de scepticism in noi.

Citește și:  Astrologia relationala: Stiti cat de compatibili sunteti cu cei din jur?

Inainte de toate vom explica cum sa iti afli numarul destinului sau cifra destinului pentru ca apoi sa vedem pe parcurs ce poate sa aduca vibratia numarului personal asupra vietii noastre. Daca pana acum nu ti-ai aflat cifra personala, trebuie sa stii ca totul se rezuma la un calcul matematic foarte simplu. De exemplu, daca esti nascut pe data de 9 februarie 1988, atunci cifra destinului tau este: 9 + 0 + 2 + 1+9 + 8 + 8 = 37 si mai departe facem 3 + 7 = 10 si in final 1 + 0 = 1. Deci cifra destinului celui nascut in data de 9 februarie 1988 este 1. In urmatoarele articole veti afla cum influenteaza viata indivizilor vibratia fiecarui numar in parte si ce arata aceasta despre caracter. Insa nu trebuie sa incurcam numarul destinului, care se afla asa cum am explicat putin inainte cu numarul nasterii, sau cifra personala, pe care o vom discuta pe parcursul altor articole.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.