Interpretare vis in care apare un fotoliu

0
2133
Interpretare vis in care apare un fotoliu

Interpretarea viselor in care apare un fotoliu. Atunci cand visezi un fotoliu sau ca stai asezat in el, inseamna ca esti foarte sigur pe starea pe care o ai, ai incredere in tine si practic stai de veghe in permanenta, adica ii observi pe cei din jur.

Totodata visul mai inseamna si ca te-ai stabilit si meriti foarte mult respect, iar aprecierile nu intarzie sa apara si mai mult decat atat ti se respecta si toate parerile, ti se arata multa incredere.

In cazul in care visezi pe cineva ca sta in fotoliu inseamna ca iti respecti foarte mult sefii de la locul de munca iar din acest motiv iti merge bine. In cazul in care visezi ca stai ghemuit sau inghesuit in fotoliu inseamna ca te va zgudui foarte tare o veste neasteptata.

fotoliu

Atunci cand stai relaxat in fotoliu inseamna ca ai parte de mult confort in viata, dorintele materiale iti vor fi implinite, iar planurile si obiectivele de viitor iti sunt foarte clare si stabile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o balustrada

Pe de alta parte fotoliul din vis sugereaza si faptul ca te asteapta o perioada de detasare continua, vei avea parte de relaxare, scapi de rutina zilnica, iti singur o perioada pentru a-ti stabili planul de actiune, pentru a-ti face noi obiective pe care sa mizezi in momentul in care vei hotari ca te-ai relaxat suficient si revii cu forte proaspete.

Daca visati insa un fotoliu stricat sau pe care nu puteti sta si vrei sa luati loc inseamna ca in realitate nu vi se va acorda nici un moment de ragaz, sunteti foarte ocupat si nu puteti sa va odihniti o clipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.