Interpretare vis in care apare un arbitru

0
238
Interpretare vis in care apare un arbitru

Interpretarea viselor in care apare un arbitru. Atunci cand visezi ca esti un arbitru la un meci sportiv inseamna ca vei reusi sa iti impui alegerile insa din acest motiv vei avea parte de dispute cu cei dragi, mai ales daca visezi ca nu este luata in considerare decizia arbitrului.

Atunci cand visezi ca tu esti cel care pune la indoiala decizia unui arbitru sau ca o analizezi inseamna ca in realitate o persoana este foarte atenta la faptele tale si urmareste tot ceea ce faci deoarece are planuri mari pentru tine si vrea sa vada daca iti poate acorda increderea sa, ori poate chiar si averea sau o pozitie mai buna la locul de munca.

Daca visezi ca vrei sa ai un arbitru in cadrul unei lupte inseamna ca vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus si sa te bucuri de rezultatele tale. In momentul in care visezi ca tu esti arbitru inseamna ca u vei reusi sa termini cu bine o activitate ori poate o vei finaliza destul de greu.

In alta ordine de idei, arbitrul din vis mai reprezinta si faptul ca vrei sa obtii de la cineva o parere obiectiva, sa afli sfatul unei persoane care nu este implicata in viata ta si care nu ar avea nimic de castigat in urma unor alegeri pe care trebuie sa le faci, ori ca pur si simplu vrei sa rezolvi, sa pui capat unui conflict.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o calugarita

Arbitrul din vis mai poate fi si situatia mentala actuala pe care o ai, care implica multa frustrare, multa ura fata de ceea ce se intampla la putere, in politica, stii ca nimic nu e corect si ai vrea sa ai puterea sa indrepti lucrurile, vrei sa mai gasesti oameni care sa iti impartaseasca ideile si care sa porneasca impreuna cu tine o mica revolutie pentru schimbare.

Acest lucru se poate aplica si la locul de munca si in societatea in care traiesti. Arbitrul mai poate simboliza si faptul ca ai nevoie de mai multi oameni alaturi de tine, oameni cu opinii total diferite, numai ca sa vezi, sa analizezi diversitatea si in cele din urma sa iei o decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.