Interpretare vis în care apare o mătură

0
11687

Visele în care apare o mătură oferă numeroase predicții, pentru că acest obiect are un simbolism asociat cu tiparele de comportament, ale oamenilor. Încă din vremuri de demult, mătura era folosită în diverse culturi din întreaga lume. De pildă, imaginea vrăjitoarelor era asociată în mod frecvent cu magia și zborul pe mătură, mai ales în perioada medievală. Alte obiecte interesante, folosite încă din vremuri străvechi, sunt fundul de lemn și făcălețul.

O mătură în visele noastre poate avea multe semnificații, depinzând de context și emoțiile asociate. De la ritualuri antice de curățare la acte de protecție împotriva spiritelor rele, mătura a avut o prezență constantă în mitologie și folclor. Deseori, ea simbolizează procesul de curățenie, atât la nivel literal cât și metaforic, sugestionând eliminarea energiilor negative sau a obstacolelor din calea noastră.

maturi

Ce înseamnă dacă visezi o mătură în vis? Explicația depinde de detalii

Dacă vezi o mătură în vis, înseamnă o întâlnire cu prieteni vechi la care apar discuții, sau certuri în familie cu rudele. Visul în care vezi o altă persoană care mătură, arată că vei avea parte de conflicte. Dacă îți cumperi o mătură nouă în vis, înseamnă prosperitate financiară și succes.

În vise, dacă măturăm activ, aceasta poate sugera că suntem în procesul de a face ordine în viața noastră, de a ne debarasa de lucrurile inutile sau de emoțiile care nu ne mai servesc. Pe de altă parte, a vedea pe cineva măturând sau a găsi o mătură abandonată ar putea indica o necesitate externă de purificare sau o oportunitate ratată de a face ordine într-o situație.

Se spune că visul în care apare o mătură nouă și frumoasă, semnifică mari șanse în viața reală de a face o afacere bună în viitorul apropiat. Dacă ai avut un asemenea vis, este bine să faci investiții și proiecte noi, pentru că vei avea succes.

Visul în care ai găsit o mătură, arată că vei fi fericit, vei primi vești bune. Acest vis este semn bun, nu trebuie să-ți faci griji. Dacă visezi că ești lovit de cineva cu o mătură, înseamnă că vei avea parte de succes și de popularitate.

Citește și:  Interpretare vis in care faci dragoste cu persoana perfecta

Alte vise în care apare o mătură:

  • Dacă visezi că mături gunoiul în vis, înseamnă că vei reuși să scapi de discuții inutile și de bârfe din partea oamenilor.
  • Visul în care mături casa este semn că vei primi vești bune în următoarea perioadă.
  • Când visezi că ai pierdut o mătură, înseamnă că vei fi frustrat din cauza unor probleme create de cineva apropiat; în acest caz poate fi vorba despre o dezamăgire în dragoste; visul te avertizează că este posibil să te desparți de persoana iubită.
  • Dacă visezi cum se rupe coada de la mătură în timp ce dai gunoiul, vei auzi despre problemele unor persoane dragi.
  • Visul în care arunci o mătură la gunoi, arată că vei avea parte de schimbări în destin.
  • Dacă visezi că mături strada de zăpadă, înseamnă că trebuie să faci o schimbare și să muncești din greu pentru a obține rezultate bune.
  • Dacă visezi că furi o mătură, înseamnă că vei ieși dintr-o situație delicată.
  • Visul în care mături casa, prezice necesitatea de a-ți pune mai repede ordine în treburi.
  • Atunci când visezi un vecin care mătură podeaua casei tale, înseamnă pierderi în viața reală.

Uneori mătura în vis poate avea o conotație negativă, de aceea trebuie să fii atent la detalii, pentru o interpretare corectă.

Dacă visezi o mătură ruptă sau deteriorată, înseamnă că trebuie să fii atent pentru că vei suferi pierderi financiare. Când ai un astfel de vis, nu trebuie să împrumuți bani prietenilor și nici să faci afaceri pe care le consideri dubioase.

Visele despre vrăjitoare care zboară pe cozi de mătură, simbolizează un avertisment despre anumite probleme ce trebuie luate în serios. Zborul unei vrăjitoare pe coada de mătură în vis, poate prezice boală în viața reală.

Dacă visezi că zbori ca o vrăjitoare pe mătură, înseamnă că vei trece printr-o perioadă dificilă, dar trecătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.