Interpretare vis in care ti se ridica o statuie

0
105
Interpretare vis in care ti se ridica o statuie

Interpretarea viselor in care ti se ridica o statuie se refera la situatii in care este periclitata imaginea ta sau statutul tau, reflecta anumite ambitii si ganduri pentru viitor.

Daca visezi ca ti se ridica o statuie inseamna ca in viata reala ai fata de tine o pretuire aparte, nu inseamna ca esti narcisist(a) neaparat, mai degraba reflecta o mare ambitie pe care ai de gand sa o pui in aplicare.

Daca visezi ca ti se ridica o statuie din bronz este un semn ca in realitate mai ai de lucrat la imaginea ta, mai ai de slefuit anumite aspecte ale personalitatii tale sau o sa ai ocazia in curand de a vedea cat de multe lipsuri ai in comparatie cau alte persoane.

Visul in care ti se ridica o statuie de fier simbolizeaza faptul ca in viata reala ai o constiinta bruta, ai un comportament care nu prea lasa loc de interpretari sau nu prea lasa vreo sansa cuiva care o sa vrea sa te contrazica. Aceasta ipostaza face referire la faptul ca in curand s-ar putea sa ai contradictii majore cu o persoana dar vei invinge, argumentele tale o sa fie mult mai puternice intr-o situatie conflictuala.

Daca visezi ca ti se ridica o satuie de aur atunci s-ar putea ca in viitor sa iti supra estimezi anumite calitati sau anumite realizari ce nu par a fi chiar asa de importante in ochii celorlalti.

statuie

Visul in care ti se ridica o statuie nu inseamna neaparat recunoasterea unor talente ori a unei activitati indelungate, s-ar putea ca in realitate chiar sa ai mari greutati in a te face remarcat(a) intr-un domeniu anume sau intr-o meserie, exista posibilitatea ca sa ai piedici nenumarate din partea unor persoane sau situatii inedite.

Citește și:  Interpretare vis în care apar mai mulți copii care se joacă

Visul in aceasta ipostaza reflecta greutati in viata si probleme in legatura cu imaginea publica, simbolizeaza faptul ca te temi sa nu gresesti ceva, tot timpul iti este teama ca nu cumva sa procedezi gresit intr-o situatie anume si ceilalti sa te judece.

Daca visezi ca ti se ridica o statuie de aur este un semn ca in viata reala o sa ai posibilitatea de a face un lucru deosebit, acest aspect semnifica oportunitati extraordinare de a-ti pune in valoare ceea ce ai mai bun, s-ar putea sa fie vorba de un talent deosebit, de o capacitate neobisnuita sau de o activitate foarte complexa la care daca o sa te angajezi o sa ai rezultate foarte importante si de durata. Asemenea vis este o exceptie de la regula si semnifica o mare implinire, un mare ideal sau o nazuinta mai aparte care se poate implini.

Daca visezi ca ti se ridica o statuie este un semn ca in realitate nu prea ai incredere in fortele proprii, este un semn de slabiciune si falsa perceptie, intr-o oarecare masura face legatura cu idolii antichitatii la care se inchinau oamenii. Intr-o asemenea ipostaza este foarte posibil sa fie vorba de o inselaciune, visul semnaleaza posibilitatea ca sa te increzi prea mult in cineva care nu merita sau arata de fapt increderea prea mare pe care o investesti in ceva nerealizabil, s-ar putea sa te astepte o deceptie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.