Interpretare vis in care treci peste o punte care leaga doi munti

0
271
Interpretare vis in care treci peste o punte care leaga doi munti

Interpretarea visului in care treci peste o punte care leaga doi munti se refera la o neliniste pe care o ai. Visul in care traversezi o punte care leaga doi versanti de munte poate insemna in termeni generali o alegere gresita sau o schimbare de directie neprevazuta a unui proiect.

Visul in care te vezi traversand doi munti pe o punte semnifica o decizie luata pe parcursul unui proiect sau actiuni in plina desfasurare. In caz particular, se poate spune ca daca visezi asa ceva atunci este posibil sa renunti la un ideal in favoarea altuia insa nu fara riscuri, deoarece o punte implica multe primejdii necunoscute, greutati si totodata sanse mari de nereusita.

Poate sa fie un semn ca iti vei schimba brusc locul de munca dupa ce ai fost avansat pe un post mai bun insa nu ti-au convenit responsabilitatile si te-ai decis la un moment dat sa optezi pentru alceva, de exemplu pentru un post similar intr-o alta firma care te plateste mai bine sau care are conditii de angajare mult mai avantajoase. Muntele, sau muntii reprezinta scopuri inalte, afaceri mari, reusite importante care presupun multa munca si sacrificiu.

pod ce leaga doi munti

Daca iti apare in vis ca traversezi cu teama si puntea se clatina de vant sau ca e prea subreda atunci este posibil sa fii intr-o mare dilema si dificultate in a alege. Sau la fel de bine exista riscul sa ai oprelisti si strambe din partea fostului sef. In acelasi timp mai poate insemna si faptul ca nu esti pe deplin convins ca alegerea facuta de tine o sa dea rezultatele pe care le astepti.

Citește și:  Interpretare vis in care ceri bani imprumut si nu mai poti plati datoria

Acest vis ilustreaza foarte plastic nehotararea in a alege dintre doua optiuni financiare pe cea mai buna dintre ele. Acest vis presupune riscuri mari in realitate, este posibil sa nu faci alegerea corecta si sa pierzi totul, se poate intampla sa te pui rau cu fostul sef sau cu partenerul de afacere, daca e vorba de o afacere, este posibil si sa nimeresti intr-un loc care la prima vedere sa-ti fi lasat o impresie foarte buna insa cu timpul sa iti dai seama ca ai ales gresit.

Muntii reprezinta “varfurile” financiare sau de statut pe care vrei sa le atingi insa ai o dilema pe care nu ai reusit inca sa ti-o elimini. Puntea simbolizeaza fragilitatea gandirii pe care o ai in momentul actual iar inaltimea la care se afla simbolizeaza distanta de la care s-ar putea sa cazi daca dai gres.

Daca traversezi de la un munte mai inalt catre unul mai mic inseamna ca renunti la un post mai mare si mai banos in favoarea altui post care poate sa iti aduca alte impliniri cu timpul. In vis se poate intampla si invers, ceea ce ar fi un semn ca tinzi neabatut catre o functie mai mare sau o afacere mai prospera. Ce te incurca insa cu adevarat in viata reala este timpul si locul actiunii. Cu alte cuvinte nu stii cand ar fi cel mai bine sa executi transferul acesta si cum, asta este dilema reprezentata in vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.