Interpretare vis in care apare dinte

0
29643
mouth and teeth close up

Interpretarea viselor in care apare un dinte. Atunci cand visati un dinte sau o durere de dinti aceasta poate prevesti un deces in familie insa trebuie sa consultati si simbolul cuvantului „masea” ori se mai poate face referire si la un „dentist” (consultati deasemenea si acest cuvant) sau la un „cabinet stomatologic”.

Daca dintele din vis este alb inseamna ca veti avea parte de onoare, de succes, de frumusete, multa vanitate iar daca un dinte alb va cade in vis, inseamna ca aveti o sanatate fragila si trebuie sa va ingrijiti mai mult. Un dinte alb si frumos mai inseamna si ca veti avea copii sanatosi, iar daca acesta cade inseamna ca va paste o mare nenorocire, puteti auzi de moartea cuiva, poate chiar apropiat.

Atunci cand visati ca va scoateti un dinte sau mai multi inseamna ca aveti parte de lene multa, de neingrijire, nu prea va pasa de propria persoana, sunteti delasator, iar daca visati ca scoateti dintii cuiva inseamna ca va pandeste o mare suparare, poate chiar propria moarte.

Cand visati ca puneti dinti cuiva, mai ales daca in realitate nu sunteti dentist, visul simbolizeaza nefericire, intristare, iar un dinte cariat se spune ca simbolizeaza petreceri, chefuri mari, frivolitate. Atunci cand visati ca va cad multi dinti, acestia inseamna calamitati in familie, nenorociri grave, intristari, moartea unui prieten, doliu intre rude.

Daca visati ca va cade un dinte si apoi il aveti iar sau va creste inseamna ca veti avea parte de un castig constant, prelungit, nu veti duce lipsa de nimic iar daca visati ca va creste un dinte inseamna ca veti primi o noua sarcina la locul de munca ori poate chiar ca veti avea o sarcina/copil sau ca sotia este gravida ori altcineva din familie.

Cand visati ca va creste un dinte inseamna ca va veti obosi prea mult pentru cei din jur iar daca visati dinti de argint inseamna ca veti avea parte de cinste multa. Un dinte de aur reprezinta onoare, bogatie, iar un dinte de sticla inseamna ca veti avea parte de boala si posibil moarte. Cand visati ca va doare un dinte mai inseamna si ca veti fi ispitit sa intrati in afaceri dubioase iar daca visati o durere mare, inseamna o neplacere la fel de mare.

dinti

Dinti gaunosi in vis inseamna ca ai prieteni rai, care nu iti sunt fideli si stau prin preajma ta numai pentru ca stiu ca au de unde profita iar o gura fara dinti in vis inseamna ca va trebui sa depuneti eforturi mai mari pentru a stapani o anume situatie. Dintii lungi din vis simbolizeaza tristete, ghinion in afaceri, iar dintii foarte lungi mai pot simboliza si amareala.

Citește și:  Interpretare vis in care mananci ciuperci si apoi afli ca erau otravitoare

Daca visati o grebla fara dinti inseamna ca veti pierde definitiv dragostea celui apropiat, iar dintii frumosi din vis reprezinta sanatate, bani, nu veti duce lipsa de nimic. Atunci cand visati ca luati si puneti dinti la loc inseamna ca veti reusi sa reparati o mare paguba iar daca visati ca aveti dinti negri inseamna ca o nenorocire va pandeste. Cand visati ca va plombati un dinte inseamna ca aveti parte de placeri iar daca visati ca va puneti un dinte inseamna ca aveti parte de neplaceri.

Visul in care apar dinti scosi poate simboliza afacerile dubioase, iar daca ii scoateti si nu va doare inseamna multa ispita, lene, ori mai poate insemna vizita unui prieten foarte plictistor. Daca visati ca aveti dintii scurti inseamna ca veti avea sau aveti o sotie vicioasa, ori mai poate reprezenta si o intalnire cu prietenii iar daca visati dinti foarte stricati acestia simbolizeaza de fapt voie buna, chefuri.

Dintii strambi inseamna prieteni rai iar daca visati dinti de care trageti inseamna ca veti avea parte de moartea unui amic ori a unei rude, pierdeti pe cineva drag poate in favoarea mortii sau poate ca pleaca departe, pentru o perioada mai lunga de timp si nu-l veti mai vedea.

De regula dintii simbolizeaza o schimbare intr-un fel sau altul. Trebuie sa ne gandim si la faptul ca dintii reprezinta partea cu care mestecam deci ei sunt intermediari ai actului de umplere/incarcare cu energie, metaforic vorbind. Totusi la baza acestei imagini se afla elemente agresive ceea ce mai poate insemna ca daca va pierdeti dintii in vis in realitate veti pierde o cantitate foarte mare de energie, va veti suprasolicita la locul de munca, fara a avea prea multe rezultate sau prea multe beneficii.

In unele cazuri poate simboliza chiar si pierderea potentei deci dintii mai pot fi talmaciti si din punct de vedere sexual. De pilda, muscaturile cu dintii din vis, pot reprezenta faptul ca in realitate vreti sa va muscati, sa va mancati partenerul de atata dragoste ce i-o purtati, sa fiti violent, avand pasiuni mai salbatice.

Pentru fetele tinere, visul in care isi pierd dintii mai poate prevesti si pierderea virginitatii ori faptul ca vor avea probleme in relatiile interumane insa un alt simbol al acestora mai poate fi si acela ca in realitate avem sentimente de vina, care ne macina in relatiile de iubire. Unele cercetari americane mai arata si faptul ca atunci cand un vis in care este implicata caderea dintilor se repeta in mod regulat acesta poate prevesti si menopauza femeilor sau perioada critica din viata barbatilor, insa aceasta este o conceptie mai moderna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.