Interpretare vis in care esti calcat in picioare de oameni sau animale

0
3384
Interpretare vis in care esti calcat in picioare de oameni sau animale

Interpretarea viselor in care esti calcat in picioare de oameni sau animale reflecta in prima instanta pagube si nenorociri, inseamna ca trebuie sa ai multa precautie in ceea ce faci deoarece deranjezi foarta multa lume si este posibil sa suferi mai tarziu.

Visul in care esti calcat in pcioare de oameni reprezinta acte dusmanoase din partea unora care vor sa treaca peste vointa sau deciziile tale. Visul reflecta lipsa tolerantei pe care ti-o acorda unele persoane in ceea ce faci sau ceea ce ai de gand sa faci in curand.

Daca visezi ca mai multa lume te calca in picioare inseamna ca s-ar putea ca in viata reala sa ai confruntari majore cu cineva si sa nu izbutesti sa te aperi sau sa iti explici motivatia anumitor fapte sau gesturi.

Daca visezi ca esti calcat(a) in piciore mai reprezinta si o rusine pe care o sa o suporti din partea cuiva, se poate intampla in scurt timp sa te afli in public si cineva sa te dea de gol sau sa iti dezvaluie slabiciunile.

De asemenea, visul mai arata si imposibilitatea de a te afirma intr-un domeniu anume, cineva nu te va lasa sa te exprimi la adevarata valoare pe care o ai. In alta ordine de idei visul reflecta intoleranta unora fata de felul in care gandesti, s-ar putea in scurt timp sa asisti neputincios(oasa) cum anumite idei frumoase pe care le ai sunt eclipsate in mod brutal de concepte strambe si inguste.

calcat in picioare

Visul in care esti calcat in picioare de animale reflecta intr-o oarecare masura cam acelasi lucru cu diferenta ca animalele au o paleta mult mai larga de a exprima sentimente sau situatii.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un laborator

Astfel, daca esti calcat in picioare de ursi sau de anumale salbatice in general este un semn ca in viata reala o sa ai mult de furca din pricina unor indivizi foarte lacomi si cruzi, s-ar putea sa ai pagube in acest sens.

In cazul in care esti calcat in picioare de pasari sau anumite pasari de curte atunci este posibil sa auzi barfe despre tine, vorbe urate si minciuni.

Se mai poate sa visezi ca esti calcat(a) de niste cai si atunci este un semn usor negativ, inseamna ca o sa doresti avansarea in cadrul une profesii sau la locul de munca insa vei avea oprelisti din cauza unor persoane sau este posibil ca cineva sa fie mai istet(eata) si sa ti-o ia inainte, se poate intampla sa ramai cu buzele umflate.

Daca visezi ca esti calcat(a) in picioare de vite – vaci – boi – s-ar putea ca in realitate sa pierzi financiar din cauza ca nu reactionezi destul de repede la ocaziile care iti ies in cale. Denota faptul ca nu ai spirit destul de agil pentru a te misca cu repeziciune, pierzi foarte mult pentru ca astepti ca altcineva sa scoata castanele din foc cu mana lui, esti cateodata lenes(a) si sansa trece pe langa tine.

In situatia in care visezi ca esti calcat(a) in picioare de oi semnifica faptul ca trebuie sa dai dovada de putina agresivitate in anumite situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.