Interpretare vis in care apare a musca / muste – zburatoare

0
13927
Interpretare vis in care apare a musca

Interpretarea viselor in care apare a musca / muste – zburatoare. Cand visezi ca musti din ceva sau ca cineva te musca inseamna ca in realitate vei avea un sentiment de neplacere, ai senzatii de frustrare, te enervezi prea tare, lucrurile din jur te sufoca, deoarece astfel se manifesta propria ta constiinta.

Mustele din vis reprezinta sentimente negative, clevetiri impotriva ta, iar atunci cand visezi ca omori muste inseamna ca vei avea parte de manii si de tulburari, iar daca visezi ca prinzi muste inseamna ca vei avea parte de o boala mare.

Daca visezi ca ai multe muste in casa sau afara si te deranjeaza inseamna ca trebuie sa fii mai rabdator cu cei care au darul de a te bate la cap, trebuie sa ii lasi sa isi faca mendrele, sa ai rabdare si in cazul problemelor care iti dau batai de cap. Daca visezi ca omori muste cu ajutorul unei pungi pe care o pocnesti inseamna ca destinul iti va fi favorabil.

musca

Mustele sunt simbolul geloziei, al rautatii umane, al invidiei, aducand cu sine si multe aspecte foarte urate ale individului, ceea ce inseamna ca fie cel care viseaza este in asa fel incat cei din jur nu-l mai pot suporta, fie individul in visul caruia apar mustele are parte de astfel de oameni.

Daca o femeie viseaza muste inseamna ca ea va fi facuta de ras in fata mai multor oameni, va fi tradata si poate chiar umilita iar daca viseaza ca o musca chiar o inteapa inseamna ca va primi multe critici si va fi aspru judecata de cei din jur din cauza unei fapte pe care a comis-o in nestiinta de cauza, va fi aspru barfita.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ied

Atunci cand visezi ca o musca nu iti da pace si iti intra in ochi inseamna ca vei fi obligat de circumstante sa accpeti oameni josnici, poate chiar la locul de munca sau in grupul de prieteni.

musca pe o frunza

Daca visezi o musca care nu iti da pace si bazaie constant prin zona ta si deasupra capului inseamna ca o persoana vrea sa iti faca rau, iti da multe dureri de cap, insa in cle din urma reusesti sa il dobori. Daca visezi ca o persoana mananca muste sau ti mananci muste inseamna ca in realitate e posibil sa ravnesti la bani car nu ti se cuvin.

Atunci cand visezi ca omori o musca inseamna ca te asteapta multe ganduri rele, probleme, greutati, nu vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus, iar daca visezi ca prinzi muste inseamna ca e posibil sa te imbolnavesti foarte tare.

Atunci cand visezi ca ai multe muste se mai spune si ca te simti vinovat pentru ceva anume, esti inhibat, nervos, stresat, din cauza ca ai pierdut vremea aiurea si poate ca nu mai ai timp sa faci ceea ce trebuia sa faci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.