Interpretare vis în care vezi un parfum

0
318

Visul în care vezi un parfum arată faptul că vei primi un cadou neașteptat, de la o persoană necunoscută. Dacă în vis ai spart o sticlă de parfum, asta este semn că planurile tale vor avea succes mai mult decât te-ai așteptat.

Visul în care vezi că ai cumpărat un parfum de lux arată că îți vei mobila casa, iar pentru asta vei face cheltuieli destul de mari.

Dacă visezi că ai o sticlă de parfum nu este bine, acest vis prezice tristețe, dezamăgire. Dacă visezi cum folosești un parfum în vis, înseamnă că ai încredere într-o persoană lingușitoare, care nu este de încredere.

Aroma de parfum în vis prezice o relație fericită, dar de scurtă durată. Visul în care vezi un parfum simbolizează ceva trist, cum ar fi o despărțire de o persoană dragă sau de un prieten, pe care îl cunoști de ani de zile. Parfumul din vis este și un semn că a venit acel moment în care îți dai seama că te-ai schimbat, nu te mai simți bine într-o relație toxică și este mai bine să te desparți, pentru că ai alte interese.

Interpretare vis în care vezi apă de parfum:

 • Dacă ai visat că folosești apă de parfum sau colonie înseamnă că vei cunoaște o persoană de sex opus, foarte atractivă. Visul arată că vei avea o relație de prietenie frumoasă sau o relație de dragoste.
 • Visul în care vezi o sticlă cu apă de parfum arată că îți dorești să trăiești clipa și ești gata să uiți de trecut. Visul arată că este mai bine să nu te mai gândești la ce s-a întâmplat, sau la ceea ce urmează să se întâmple. Cel mai bine este să îți canalizezi atenția spre planurile tale și spre atingerea obiectivelor.
 • Dacă visezi apă de parfum pentru femei, asta arată că vei trece printr-o perioadă dificilă, vei avea momente de slăbiciune.
 • Dacă visezi apă de parfum pentru bărbați, asta este un semn că vei avea susținere de la un om puternic.
Citește și:  Interpretare vis in care te razbuni pe cineva

Alte interpretări:

 • Dacă în vis ai cumpărat un parfum bun, pe care l-ai făcut cadou cuiva sau l-ai folosit, este un semn că în viața reală vei fi dezamăgit de o persoană apropiată. În general, visul în care cumperi și oferi în dar un parfum semnifică dezamăgire din partea persoanei iubite.
 • Visul în care esti un hoț de parfumuri simbolizează riscul de fi penibil într-o anumită situație, în societate, într-un spațiu unde sunt mulți oameni. Dacă în vis ai furat o sticlă de parfum de la un alt om, asta arată că vei face o glumă nepotrivită, ce va fi ințeleasă greșit.
 • Dacă în vis esti un vânzător de parfumuri, este posibil să ai succes cu un proiect pe care l-ai realizat deja de ceva timp, dar pentru care nu ai avut destui bani să-l pui în aplicare.
 • Dacă visezi sticle de parfum, ai putea să te aștepți la cadouri pentru bărbați și femei, neașteptate.
 • Visul în care o persoană îți oferă cadou un parfum arată că vei decide să-ți mărturisești sentimentele pentru cineva drag și probabil că vei face asta prin intermediul altei persoane. Acest vis simbolizează teama ta de eșec, de respingere și nefericire în dragoste.
 • Dacă în vis pulverizezi parfum, asta arată că vei scăpa în curând de probleme, le vei rezolva prin măgulirea unor persoane.
 • Dacă ai visat că oferi în dar un parfum, înseamnă că în viață ai responsabilități mari, de aceea uneori te simți copleșit și ai stări intense de nervozitate. Visul arată că îți dorești mereu să-ți atingi scopul, însă în acest caz îți vei supraestima abilitățile.

Dacă în vis vezi un om care este pasionat de parfumuri și are talentul de a le crea, înseamnă că în viața reală vei cunoaște pe cineva interesant și important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.