Interpretare vis in care iti amenajezi sau redecorezi casa ori apartamentul

0
12517
Interpretare vis in care iti amenajezi sau redecorezi casa ori apartamentul

Interpretarea viselor in care iti amenajezi sau redecorezi casa ori apartamentul reflecta situatii in care incerci sa iti imbunatatesti activitatile sau relatiile cu ceilalti, arata o grija deosebita pe care o acorzi cuiva sau unei relatii de prietenie sau de afaceri.

A visa ca iti redecorezi casa este un semn ca in viata reala o sa incerci sa faci curte unei persoane de sex opus. Mai inseamna ca o sa urmeze o schimbare in bine in relatia ta, ori o sa ai parte de surprize placute din partea partenerului – partenerei tale.

Daca iti redecorezi casa cu accesorii stralucitoare si colorate inseamna ca in realitate o sa te invite cineva la o petrecere ori vei organiza chiar tu o agapa intre prieteni, oricum este un semn ca viata ta va traversa o scurta perioada in care vor inflori pur si simplu relatiile cu persoanele de sex opus sau pur si simplu vei lega noi prietenii interesante.

Daca visezi ca pui decoratiuni sobre semnifica evenimente decente si cu importanta mai mare, s-ar putea ca in viata reala sa te invite cineva la o discutie despre afaceri ori exista sansa de a te cunoaste cineva cu multa influenta.

Daca visezi cumva ca iti redecorezi apartamentul inseamna ca o sa beneficiezi de un statut special intr-o situatie trecatoare, este un semn ca pentru o scurta perioada o sa se discute despre tine in termeni frumosi.

In acelasi timp poate sa insemne ca in realitate faci investitii mari fara sa ai garantie, s-ar putea sa ai pareri gresite in legatura cu oportunitatea unor afaceri sau sumele pe care doresti sa le investesti sunt prea mari in comparatie cu profitul.

Citește și:  Interpretare vis in care ajungi la casa si nu ai bani la tine sa platesti

casa redecorata

Daca visezi ca iti renovezi apartamentul este un semn ca in viata reala o sa incerci sa cheltui multi bani pe ceva ce nu o sa dureze, s-ar putea sa iti cumperi un lucru prea costisitor pentru bugetul tau actual.

De asemenea, mai este posibil sa incerci o relatie cu o persoana nepotrivita pentru statutul tau. In acest caz este posibil sa fie o persoana prea sofisticata pentru gusturile tale sau cineva care are pretentii prea mari pentru buzunarele tale.

Nu in ultimul rand, este posibil sa vrei o relatie profesionala cu cineva care nu vede in tine un partener – o partenera – ideal(a).

Visul in care iti amenajezi casa semnifica actiuni concrete prin care vrei sa aduci o schimbare majora in viata ta, de exemplu te-ai gandit sa iti gasesti o alta pereche sau un nou colaborator in afacere.

Se mai poate spune ca asemenea vis prevesteste si o schimbare mai profunda, s-ar putea sa te plictisesti de anturajele zgomotoase si zburdalnice si sa te hotarasti sa iti vezi mai mult de casa si de familie – in cazul in care esti casatorit(a).

Daca visezi o casa mare si frumoasa inseamna ca in realitate o sa ai spor in profesia sau in munca ta, te vei imbogati cu timpul.

Daca iti amenajezi apartamentul in vis inseamna ca in realitate o sa cauti inca multa vreme stabilitatea pe care o visezi, deocamdata traversezi o perioada de tranzitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.