Interpretare vis in care iti amenajezi sau redecorezi casa ori apartamentul

0
8183
Redecorare casa, Foto: sheknows.com

Interpretarea viselor in care iti amenajezi sau redecorezi casa ori apartamentul reflecta situatii in care incerci sa iti imbunatatesti activitatile sau relatiile cu ceilalti, arata o grija deosebita pe care o acorzi cuiva sau unei relatii de prietenie sau de afaceri.

A visa ca iti redecorezi casa este un semn ca in viata reala o sa incerci sa faci curte unei persoane de sex opus. Mai inseamna ca o sa urmeze o schimbare in bine in relatia ta, ori o sa ai parte de surprize placute din partea partenerului – partenerei tale.

Daca iti redecorezi casa cu accesorii stralucitoare si colorate inseamna ca in realitate o sa te invite cineva la o petrecere ori vei organiza chiar tu o agapa intre prieteni, oricum este un semn ca viata ta va traversa o scurta perioada in care vor inflori pur si simplu relatiile cu persoanele de sex opus sau pur si simplu vei lega noi prietenii interesante.

Redecorare casa, Foto: sheknows.com
Redecorare casa, Foto: sheknows.com

Daca visezi ca pui decoratiuni sobre semnifica evenimente decente si cu importanta mai mare, s-ar putea ca in viata reala sa te invite cineva la o discutie despre afaceri ori exista sansa de a te cunoaste cineva cu multa influenta.

Daca visezi cumva ca iti redecorezi apartamentul inseamna ca o sa beneficiezi de un statut special intr-o situatie trecatoare, este un semn ca pentru o scurta perioada o sa se discute despre tine in termeni frumosi.

In acelasi timp poate sa insemne ca in realitate faci investitii mari fara sa ai garantie, s-ar putea sa ai pareri gresite in legatura cu oportunitatea unor afaceri sau sumele pe care doresti sa le investesti sunt prea mari in comparatie cu profitul.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-o tabara

Daca visezi ca iti renovezi apartamentul este un semn ca in viata reala o sa incerci sa cheltui multi bani pe ceva ce nu o sa dureze, s-ar putea sa iti cumperi un lucru prea costisitor pentru bugetul tau actual.

De asemenea, mai este posibil sa incerci o relatie cu o persoana nepotrivita pentru statutul tau. In acest caz este posibil sa fie o persoana prea sofisticata pentru gusturile tale sau cineva care are pretentii prea mari pentru buzunarele tale.

Nu in ultimul rand, este posibil sa vrei o relatie profesionala cu cineva care nu vede in tine un partener – o partenera – ideal(a).

Visul in care iti amenajezi casa semnifica actiuni concrete prin care vrei sa aduci o schimbare majora in viata ta, de exemplu te-ai gandit sa iti gasesti o alta pereche sau un nou colaborator in afacere.

Se mai poate spune ca asemenea vis prevesteste si o schimbare mai profunda, s-ar putea sa te plictisesti de anturajele zgomotoase si zburdalnice si sa te hotarasti sa iti vezi mai mult de casa si de familie – in cazul in care esti casatorit(a).

Daca visezi o casa mare si frumoasa inseamna ca in realitate o sa ai spor in profesia sau in munca ta, te vei imbogati cu timpul.

Daca iti amenajezi apartamentul in vis inseamna ca in realitate o sa cauti inca multa vreme stabilitatea pe care o visezi, deocamdata traversezi o perioada de tranzitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.