Interpretare vis in care esti urmarit de cineva cunocut

0
751
Interpretare vis in care esti urmarit de cineva cunocut

Visul in care esti urmarit de cineva cunoscut este un vis destul de comun, se intalneste mai des in randul femeilor singure care isi doresc un partener de viata. Daca persoana cunoscuta este de sex opus ar fi bine sa va invingeti teama pentru ca riscati de ramaneti in continuare singuri.

La barbati acest vis inseamna o nesiguranta intiparita in subconstient cu privire la o problema cunoscuta pe care o ai si de care ti-e teama ca nu o poti rezolva, este posibil sa simti in interiorul tau si o doza de manie, suparare, neputinta, frustrare, neexprimate in viata reala.

Urmarirea semnifica o problema, o situatie neplacuta, o grija care te apasa si de care nu poti scapa. Mesajul pe care ti-l trimite acest vis este ca nu ar trebui sa mai amani rezolvarea acestei probleme pentru ca ea va exista atata timp cat tu nu vei face nimic care sa duca la rezolvarea ei.

Problema, situatia, grija pe care o ai, o cunosti destul de bine, de aceea in vis esti urmarit de o persoana cunoscuta. Poate sa fie si un secret din trecutul tau pe care il pastrezi in subconstient si care iti doresti din anumite motive sa nu iasa la suprafata. In acest caz urmaritorul cunoscut poate reprezenta o alta fata a personalitatii tale cunoscuta doar tie.

urmarit de cineva cunoscut

Daca reusesti sa detii putin control in acest vis, incearca sa iti dai seama cine este persoana cunoscuta care te urmareste si sa vezi exact ce simtaminte ai in acel moment, in acest fel ai putea sa iti dai seama despre ce problema, situatie, grija este vorba. Daca reusesti sa vezi si locul unde are loc urmarirea analizeaza bine si gandeste-te  cu ce conjunctura din viata ta reala seamana.

Citește și:  Interpretare vis in care urci multe trepte si ti-e greu

Faptul ca acea persoana cunoscuta te urmareste arata incerci sa eviti acea problema, evitand astfel si incercarea ta de a o rezolva. Nu vei putea la nesfarsit sa eviti acest lucru, pentru ca a evita un lucru nu inseamna ca vei scapa de el, de aceea in vis ti se arata ca esti urmarit.

Acest vis va disparea in momentul in care vei fi pregatit sa infrunti aceasta problema si sa incepi sa faci pasii necesari in vederea rezolvarii ei. Nu incerca sa dai acestui vis o interpretare negativa, pentru ca esti foarte departe de adevar. Nu trebuie sa ai teama ca te paste vreo primejdie, nu este deloc asa.

Acest vis iti este dat cu scopul de a te atentiona asupra unor lucruri din viata ta care se pot ameliora daca incerci cu calm si rabdare sa faci o analiza a evenimentelor. Aceasta analiza are drept scop gasirea unor solutii bune pentru problema, situatia, grija existenta. Secretul rezolvarii oricarei probleme sta intotdeauna in modul in care o abordezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.