Interpretare vis in care apare vreme

0
2370
Interpretare vis in care apare vreme

Interpretarea viselor in care apare vreme. Se spune ca daca visezi o vreme rea inseamna ca vei avea parte de mult noroc si de fericire in viata de zi cu zi iar daca visezi o vreme buna inseamna ca trebuie sa fii increzator in deciziile pe care le-ai luat deoarece sunt bune si vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus.

O vreme foarte frumoasa in vis prevesteste faptul ca vei afla o noutate care te va incanta iar o vreme rea mai poate prevesti si lipsa securitatii, a increderii in propria persoana sau in cei din jurul tau.

vremea

Se mai spune ca vremea urata din vis prevesteste si faptul ca te asteapta o perioada furtunoasa, plina de probleme si de griji, care va aduce modificari majore in viata ta insa in alte traditii acest vis are cu totul alta interpretare si anume cea pe care la inceput am mentionat-o, cea care se refera la succes si bunastare.

Citește și:  Interpretare vis in care apar albastrele

In cazul in care visezi ca nu esti in apele tale din cauza unei vremi urate, reci, inseamna ca vei avea parte de o promovare la locul de munca care te va bucura atat pe tine cat si pe cei din familia ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.