Interpretare vis in care esti la cinema sa te uiti la un film

0
1305
Interpretare vis in care esti la cinema sa te uiti la un film

Interpretarea viselor in care esti la cinema sa te uiti la un film se refera la noi oportunitati care o sa it apara in cale sau la aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare deoarece unt importante pentru tine.

Visul in care esti la cinema si urmaresti un film de actiune sibolizeaza faptul ca in curand viata ta o sa capete turnura noua, mai colorata, mai intensa si mai plina de intamplari.

film la cinema

Daca visezi ca esti intr-o sala de cinema si vizionezi un film care iti capteaza toata atentia inseamna ca o sa ai o preocupare majora in curand, o sa te apuci de ceva nou care iti va ocupa tot timpul sau aproape tot timpul.

Daca esti la un cinematograf foarte spatios si urmaresti o comedie atunci visul semnifica o posibila suparare din partea cuiva, o situatie penibila in care o sa te afli si mai multa lume o sa te ironizeze. Daca visezi ca esti la cinema si urmaresti un film horror atunci s-ar putea ca in realitate sa ai o suparare, incerci sa te desprinzi de ceva si nu reusesti, probabil o sa te straduiesti in scurt timp sa te rupi de o relatie sau de un anturaj nepotrivit.

In aceeasi ipostaza exista sansa unei intruziuni negative in viata ta, un factor ce te opreste sa gandesti cu claritate, o persoana care incearca sa te devieze de la cursul normal pe care il ai. In cazul in care in viata reala ai o relatie de care esti in principiu multumit(a) si nu ai motive reale de a te ingrijora atunci visul este un semn ca nu o sa mai dureze mult si relatia ta se va destrama.

Citește și:  Interpretare vis in care te ascunzi de cineva in dulap sau intr-o camera

Daca vizionezi un film de actiune si ai o munca plictisitoare si care nu te multumeste deloc atunci este un semnal care ar trebui sa te impinga spre altceva, spre un alt domeniu sau spre un al job.

Daca visezi ca te uiti la un film plictisitor atunci visul simbolizeaza faptul ca o sa ai o cascada de intamplari ce te vor debusola insa iti vor produce in acelasi timp si bucurii, o sa faci cunostinta cu cineva care o sa iti aduca putina culoare in viata de zi cu zi. Daca nu esti intr-o relatie sentimentala in momentul de fata atunci in curand s-ar putea sa cunosti pe cineva in sensul acesta.

sala de cinema

Daca visezi ca esti la cinema si vezi un film in care recunosti niste persoane din realitate atunci exista o mare posibilitate ca acele personaje sau cunostinte, dupa caz, sa aiba un rol semnificativ intr-un eveniment viitor.

In alte cazuri visul de genul acesta poate sa aiba un rol de aducere aminte asupra unor aspecte ce te privesc insa pe care le-ai uitat. Daca iti apar in film niste lucruri care iti atrag atentia atunci se poate ca visul sa fie un semn ca trebuie sa te reintorci la anumite stadii din viata ta si sa revezi ce anume ai facut, s-ar putea sa trebuiasca sa reinnoiesti niste relatii sau sa reevaluezi niste situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.