Astrologia semnului solar – intelesuri oculte

0
24
Astrologia semnului solar - intelesuri oculte

Foarte multi oameni au auzit cu siguranta de astrologie si cei mai multi dintre ei stiu si ce inseamna astrologia sistemului solar. Aceasta s-a dezvoltat foarte mult in ultimele secole si a capatat intelesuri dintre cele mai variate, insa utilizarea ei inca ridica semne de intrebare, mai mult din cauza faptului ca nu se cunosc toate elementele componente si un studiu aprofundat pentru aceste capitol il practica doar ei care au intr-adevar inclinatii catre orizonturile sale. Totusi, a fi astrolog nu inseamna nicidecum sa citesti in stele ci pur si simplu sa fii suficient de deschis cat sa interpretezi anumite semne si evident sa ai o sete de cunoastere universala si studii in prealabil.

Desi oamenii nu-si mai incep ziua fara sa consulte horoscopul de pe diverse site-uri de specialitate sau de pe spatele revistelor si ale ziarelor, majoritatea cunosc foarte putin din astrologia sistemului solar, care este mult mai complex fata de ceea ce se arata in acele texte. Semnele solare sunt totodata si cele mai populare, fiind accesibile oricui, daca sunt descifrate de catre cei mai intelepti si traduse in asa maniera incat sa fie intelese la modul general.

Astrologia semnului solar

Astfel semnul solar se refera la zodia in care se afla Soarele, de regula la nasterea unei persoane, dupa care se pot trage anumite concluzii, deci, ca si mod de percepere general vom spune ca atunci cand ne referim la o persoana ca este zodia Varsator, inseamna ca acea persoana are de fapt Varsatorul ca si Semn Solar, ceea ce inseamna ca atunci cand persoana respectiva s-a nascut, Soarele era intr-o pozitie de treizeci de grade din sfera zodiei Varsatorului.

Tocmai din acest motiv fiecare om are propria sa zodie si fiecare om are o vibratie sub semnul careia s-a nascut. Este insa gresit sa credem ca daca oamenii se impart in 12 grupe mari (numarul total al zodiilor), ei sunt asemanatori din acest punct de vedere sau identici cum tind multi sa creada, ci pur si simplu ei au anumite caracteristici comune iar in cazul acesta, trasatura pe care o impart este zodia sub semnul careia s-au nascut, care probabil ca le va dicta viata mai mult sau mai putin, avand un anumit grad de importanta.

Dar, trebuie sa fim costienti si de faptul ca daca doi oameni au aceeasi zodie, ei cu siguranta pot fi si foarte diferiti, pentru ca sunt influentati in mod diferit de catre astrologia semnului solar, deoarece aici intervin si o serie de alte criterii, pe care probabil le vom discuta in cadrul altui capitol. In fond, atunci cand citim horoscopul dintr-o revista nu trebuie sa ne lasam total influentati de el, deoarece sunt lucruri total generale ce se pot intampla unor oameni si unora nu.

Citește și:  Soarele in relatie cu Luna

Horoscopul este de altfel o interpretare mult prea generala a astrologiei semnului solar si nu are o profunzime prea mare, fiind chiar empiric, deoarece nu se tine cont de mai multe aspecte din viata individului, totul se rezuma la Semnul solar, uitandu-se adesea de liberul arbitru pe care cei mai multi il au si il folosesc in mod diferit. In fond, trebuie sa fim sceptici la ceea ce rezuma horoscopul din unele reviste, daca acestea nu sunt de specialitate si mai mult decat sa nu ne lasam influentati de catre vorbele generaliste, scrise probabil din amuzament, deoarece nu vom fi deloc ajutati ci doar influentati negativ si indusi in eroare.

Ca si un sfat, puteti sa ignorati horoscopul ce nu are nici un fel de autor, deoarece ele nu sunt facute dupa studii intense asupra diverselor aspecte planetare. Tocmai din acest motiv probabil ca va veti da seama, ca atunci cand ascultati prognoza zodiei dvs la televizor sau la o emisiune radio, veti observa ca nu are nici un punct comun cu ceea ce vi s-ar putea intampla, desi unele s-ar putea sa se potriveasca, inca gandindu-va ca aproximativ 500 de milioane impart o zodie comuna cu a dvs, este imposibil sa se faca prognoze pentru o individualitate, deci totul e la modul general.

semn solar

Astrologia semnului solar trebuie interpretata, pentru a avea cele mai bune rezultate in functie de calitatea vietii individului, in functie de stilul sau de elaborare a anumitor probleme si nu in ultimul rand in functie de trasaturile de caracter pe care si le formeaza si le dezvolta in functie de factorii exteriori. In concluzie, atunci cand va ganditi la astrologia semnului solar, in comparatie cu horoscopul zilnic facut la gramada, trebuie sa tineti cont de faptul ca Soarele nu influenteaza in mod obligatoriu toate persoanele aflate sub coordonarea sa directa sau indirecta si totul este interpretativ.

Iar pentru o interpretare corecta a astrologiei solare trebuie sa se tina seama de temele natale ale indivizilor, de astrogramele nasterii si de toate influentele planetelor si nu in ultimul rand de nivelul de cunostinte. Daca intr-adevar sunteti curiosi sa vedeti cum v-ar putea afecta sistemul solar, tineti cont de toate aceste caracteristici si nu uitati sa consultati specialisti inainte de a trage concluzii pripite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.