Interpretare vis in care apare o pitipoanca

0
169
Interpretare vis in care apare o pitipoanca

Interpretarea viselor in care apare o pitipoanca nu se refera neaparat la persoana in cauza cat se refera la un anumit de stil de a gandi, de a se purta.

Unele fete pot visa ca sunt pitipoance, fie pentru ca acest gand le ingrozeste, fie pentru ca in realitate isi doresc sa fie astfel, sa straluceasca si sa puna mai mult accent pe frumusetea lor, pe feminitate.

Insa acest concept este inteles gresit, ceea ce poate duce nu neaparat la confuzii cat la dificultati de comunicare cu cei din jur.

Pornind totusi de la el, ne putem raporta la faptul ca cel ce viseaza este o persoana superficiala, nu are prea multe in cap iar viata ii va fi pe masura, insa daca cineva viseaza ca este pitipoanca inseamna ca este o persoana falsa in ceea ce arata celor din jur.

Totusi ne mai putem raporta si la faptul ca de cele mai multe ori oamenii care viseaza asemenea specimene se gandesc prea mult la ceea ce zic cei din jur despre ei, isi dicteaza viata dupa standardele celorlalti si dupa propriile lor reguli si principii.

Citește și:  Interpretarea vis in care apare un cot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.