Interpretare vis in care razi foarte mult

0
8030
Interpretare vis in care razi foarte mult

Interpretarea viselor in care razi foarte mult se refera in linii generale la niste suparari, urmeaza sa se intample un lucru care te va intrista.

Ilustreaza o stare de nemultumire in raport cu persoane sau situatii neplacute. Visul in care razi foarte mult ilustreaza astfel o perioada mai indelungata pe parcursul careia vei avea o stare generala proasta sau anunta o perioada mai scurta in care nu te vei simti deloc bine din punct de vedere emotional.

Daca visezi ca razi la vederea cuiva anume, de exemplu un prieten apropiat sau o cunostinta, inseamna ca o sa ai o neplacere din partea acelei persoane, probabil o dezamagire, sau o sa afli niste secrete care o sa te puna pe ganduri.

In alte interpretari dimpotriva, asemenea vis anunta veselie si reusite in plan relational, arata faptul ca te vei bucura de acea persoana sau o sa primesti o invitatie la o petrecere.

Daca visezi ca razi foarte mult in timp ce esti impreuna cu altii la un bal sau alta intrunire cu muzica este un semn ca in viata reala o sa beneficiezi de mult ajutor din partea celorlalti, esti laudat(a) in anumite imprejurari sau, intr-o alta ordine, s-ar putea ca sa se discute despre tine in termeni colorati intr-o sedinta sau intr-o alta adunare.

Visul dupa cum se poate observa are interpretari duble in orice circumstanta deoarece parerile celor care interpreteaza variaza intre doua extreme total opuse.

razi foarte tare

Visul in care razi foarte mult poate simboliza de asemenea si o eliberare de tensiune. La fel ca si in cazul in care plangi in vis, rasul simbolizeaza descatusarea unei energii latente ce poate restabili un echilibru emotional sau psihologic, este un semn ca in viata reala o sa ai ocazia in curand sa repui in ordine niste lucruri sau situatii, o sa te revansezi fata de cineva sau o sa pui la punct o persoana care te-a ranit in trecut.

Citește și:  Interpretare vis in care moare copilul tau

Daca visezi ca razi cu pofta in fata cuiva cunoscut poate refleta in realitate o negare sau un refuz din partea acelei persoane. Se poate ca in realitate sa te lovesti de refuzul cuiva si sa nu iti arati dezamagirea pe fata tocmai pentru a nu da satisfactie dusmanilor tai, este posibil ca cineva sa te umileasca intr-o situatie delicata.

Visul prevesteste situatii de ruptura emotionala de multe ori, este foarte posibil sa iti clarifici sentimentele in fata cuiva, sa rupi definitiv o relatie amoroasa in cazul in care nu ti-a adus timp indelungat nici o satisfatie.

Totodata se mai poate spune ca asemenea scena ilustreaza o redefinire a pozitiei in functie de o stare de lucruri, exista astfel posibilitatea ca in realitate sa adopti o pozitie diferita fata de cineva sau fata de o situatie anume. Acest fapt sugereaza ideea unei reglari de conturi sau a unei schimbari de opinie aparuta brusc in atitudinea ta.

Daca in realitate te bazezi foarte mult sau crezi intr-o prietena sau intr-un prieten atunci s-ar putea ca in scurt timp sa apara ocazia de a te schimba fata de acea persoana din cauza ca nu ai cunoscut toate aspectele personalitatii ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.