Interpretare vis in care apare un edificiu

0
239
Interpretare vis in care apare un edificiu

Interpretarea viselor in care apare un edificiu. Atunci cand visezi un edificiu foarte mare inseamna ca vei avea noroc la locul de munca, te vei incadra in multe situatii favorabile mai ales castigului financiar insa si prestigiului in fata colegilor, vei capata ulta stima fata de sine, acesta fiind sinonimul unei cladiri, insa avand dimensiuni mult mai mari.

Un edificiu amplu in vis reprezinta faptul ca iti vei largi interesele, vei avea mai multe perspective asupra vietii, nu te vei mai rezuma asupra a ceea ce ai deja, actionezi pe mai multe planuri, nestiind care fi cel castigator, insa iti place sa fii divers, iar daca il vezi cazand inseamna ca iti vei reface toate aceste planuri, punand in balanta toate criteriile de abordare cat si castigurile pe care le vei, pentru a sti exact incotro sa apuci.

Un edificiu mare reprezinta o afacere minora care va veni insa cu mult noroc, e posibil sa castigir multi bani dintr-o investitie mica sau sa fii rasplatit dupa o munca pentru care nu ai depus foarte mult efort. Un edificiu pompos inseamna ca veti termina unele planuri de la locul de munca, planuri mari care la inceput nu-si vedeau finalizarea, iar un edificiu solid in vis reprezinta faptul ca veti fi interesat de mai multe domenii de activitate.

Asa cum am precizat si la inceput edificiul este echivalentul unei cladiri insa mult mai mare. In cadrul interpretarii simbolurilor pentru cuvantul „cladire, am precizat ca aceasta este echivalentul trupului uman, deci putem raporta si edificiul la acest fapt, insa printr-o hiperbolizare suprema.

edificiu

Asadar putem afirma ca cei care viseaza edificii, indiferent de postura lor, sunt oameni cu idealuri marete in viata, care nu se multumesc cu firimiturile primite de la altii, in nici un caz nu vor accepta o pozitie de subaltern, vor vrea sa lucreze mereu pe cont propriu, fiind oameni rationali, individuali.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o epava

Daca visezi ca partea de sus a unui edificiu este distrusa inseamna ca trbeuie sa iti cobori putin standardele si sa incerci sa abordezi tehnica pasilor marunti in atingerea scopurilor tale, sa nu vrei totul dintr-o data.

Multumeste-te si cu o pozitie mai putin semnificativa la locul de munca momentan, deoarece cu timpul vei ajunge si tu acolo sus. Acest vis reprezinta astfel si ideea de perseverenta pe care omul trebuie sa o aiba in drumul sau in viata cat si ideea de modestie, imperios necesara pe aceasta linie atat de aneveoioasa.

Atunci cand visezi ca partea de jos a unui edificiu este distrusa inseamna ca de fapt ceea ce ai obtinut pana in prezent, pozitia ta actuala, desigur una mareata, s-a bazat pe ajutor, nu pe forte proprii, posibil din partea unor persoane influente, care te-au impins astfel sa sari involuntar sau voluntar peste pragul de jos, pentru ca ai evoluat dintr-o data. E un fel de a spune a faptului ca te-ai folosit de pile ca sa ajungi pe un post de conducere, ori pentru a obtine o functie importanta, ceea ce la un moment dat iti va dauna.

Astfel ca edificiul din vis, distrus in partea de jos, iti arata ca vei claca, deoarece nu ai facut pasii necesari pentru reusita, iar in cele din urma tot tu vei trage ponoasele, iar aici situatia este deosebit de discutabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.