Interpretare vis in care apare holera

0
88
Holera Sursa: enigmeneelucidate.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare holera. Atunci cand visezi holera, aceasta este de fapt simbolul durerilor, al nervilor, al tuturor agitatiilor pe care esti obligat sa le suporti. In acelasi timp visul mai simbolizeaza si dificultatile in sanatate ori chiar in afaceri pe care le ai, iar atunci cand in vis esti prins intr-un loc izolat care este infectat cu epidemii de holera inseamna ca in realitate te va pandi o mare nenorocire. Daca visezi in schimb ca tu esti cel bolnav de holera inseamna in realitate ca trebuie sa fii precaut la tradarea ce se poate ivi din partea unor apropiati.

Holera Sursa: enigmeneelucidate.blogspot.com
Holera
Sursa: enigmeneelucidate.blogspot.com

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ceva legat de holera vei avea foarte multe castiguri materiale insa numai in cazul in care nu esti prea extravagant atunci cand este vorba despre cheltuieli. Daca visezi ca tu ai holera inseamna ca iti vei insela amicii, nu vei fi sincer cu ei si nu vei reusi sa mentii relatiile cu acestia.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o guta

Pe de alta parte holera din vis mai poate simboliza chiar o boala grava ce da peste familia ta, o infectie periculoasa cat si faptul ca vei avea foarte multe deziluzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.