Interpretare vis in care minti

0
1599
Interpretare vis in care minti

Interpretarea viselor in care minti se efera in general la situatii in care doresti sa te comporti ca un parvenit(a), te pacalesti pe tine insuti.

Visul in care spui minciuni poate sa prevesteasca o oarecare ascensiune in unele planuri ale vietii insa totul se va intampla printr-un concurs de imprejurari de care nu o sa poti sa fii mandru(a), o sa te folosesti de credulitatea altora ca sa iti atingi scopurile.

Daca visezi ca minti asteapta-te la o perioada mai trista, cineva apropiat o sa te necajeasca spunandu-ti lucruri adevarate pe care insa nu vrei sa le accepti cu onoare.

De asemenea, daca te visezi mintind mai sugereaza si faptul ca vei incerca sa te convingi singur(a) de oportunitatea de a face ceva chiar daca in realitate nu este momentul potrivit, incerci sa iti creezi singur(a) impresia de corectitudinea in afaceri sau in comportamentul fata de alte persoane desi in realitate nu este tocmai asa.

Visul in care minti ar putea sa nasca intrebarea fireasca pentru tine daca nu cumva in realitate ai ceva de ascuns fata de altii. In acest context, daca eventual spui o minciuna in vis unui prieten atunci s-ar putea sa ai intr-adevar de ascuns multe in fata acelui prieten. In aceeasi logica se poate presupune cu oricine altcineva. Daca visezi ca iti minti parintii cu sigurana le ascunzi lucruri importante de care ei nu ar fi mandri deloc.

Visul in care minti pentru a scapa de o pedeapsa sau de judecata aspra a cuiva semnifica faptul ca o sa incerci in curand sa ai un comportament dezonorant fata de o persoana care te respecta si care nu ti-a gresit cu nimic.

Citește și:  Interpretare vis in care te ratacesti intr-o scoala plina cu copii

persoana care spune minciuni

Visul in care spui o minciuna pentru a salva o persoana draga prevesteste discutii si intrigi aprinse, vei fii criticat(a) aspru de cineva dar in cele din urma o sa iesi cu fata curata din toata afacerea.

Daca visezi ca minti mai poate sa reprezinte in alte cazuri si marturii false spuse la un tribunal sau in fata unor persoane oficiale, o sa ai greutati in a-ti pune cap la cap gandurile si faptele, te descurci cu mare greutate sa duci la bun sfarsit o treaba importanta.

In alte ipostaze visul in care spui minciuni poate sa ilustreze faptul ca o sa faci multe lucruri aparent fara sens sau chiar lipsite total de vreo logica, o sa te aventurezi in relatii si afaceri fara vreun scop precis sau fara vreo noima, denota cheltuirea timpului si a banilor fara sens.

Mai semnifica imaginatie bogata, idei foarte geniale dar pe care nu o sa le pui in aplicare din cauza ca nu ai incredere totala in ceea ce gandesti, nu crezi ca o sa primesti suport sau intelegere din partea celorlalti.

Visul in care spui miciuni care sunt ascultate cu incredere de altii si apoi propagate mai departe ca fiind adevarate reflecta situatia din realitate in care vorbe de-ale tale vor produce multa paguba in jurul tau.

Daca visezi ca spui minciuni gogonate si lumea nu te crede sau persoana careia ii spui da semne evidente de neincredere atunci in curand o sa te faci de rusine, o fapta prosteasca de-a ta o sa se opreasca la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.