Soarele in semnele zodiacale si in casele astrale

0
32
Soarele in semnele zodiacale

Soarele in semnele zodiacale si in casele astrale poate sa fie un subiect foarte constroversat dinc ate am putut observa de-a lungul explicatiilor astrologie. Soarele este simbolul masculinului, al energiei, al activitatii, al deciziilor, cat si al puterii de a lupta de a merge mai departe. Soarele guverneazazodia Leu, aceasta fiind un semn fix, de foc, care practic imprumuta din toate calitatile solare. Despre relatia pe care Soarele o creeaza cu restul semnelor zodiacale am vorbit pe parcursul articolului Soarele in semnele zodiacale, unde veti putea gasi detalii despre fiecare. In continuare vom vorbi despre cum actioneaza Soarele in casele terestre ale astrologiei.

Soarele in Casa I

Soarele in Casa I

Soarele in Casa I, care mai este numita si casa Personalitatii, a Caracterului cat si a Vietii, da un temperament demn de respect, forte creatoare incredibile, o imaginatie debordanda si spirit de conducator. Cei care au Soarele in casa I vor avea mereu dorinta de reusita, vor vrea sa fierecunoscuti in viata, au un sufletin general bun, nu se lasa indusi in eroare sau pacaliti, nu accepta sa faca lucruri murdare sau ilicite. In plus nativii care au Soarele in care Vietii voravea mereu respect de la cei din jur si nu se vor amagi cu putin in viata, au foarte multe calitati ceea ce ii va face usor de apreciat la locul demunca sua in relatie cu cei din jur.

Soarele in Casa a II-a

Soarele in Casa a II-a

Soarele in Casa a II-a, numita si casa Resurselor, a Calitatilor si Valorilor, ofera nativilor foarte multa imaginatie, idei apropiate de geniu, bogatie spirituala, cat si o inteligenta iesita din comun. Tot aici ne utem referi si la o avere considerabila, deoarece Soarele ajuta, ofera putere de lupta si foarte multe sanse de reusita, aduce cu sine stralucirea.

Soarele in Casa a III-a

Soarele in Casa a III-a

Soarele in Casa a III-a care mai este numita si casa Fratilor, Casa Familiei sau a Comunicarii ofera nativilor implinire in planul social, multe sperante realizate in ceea ce tin relatiile, multe dorinte implinite in cuplu, radacini bune in general si o familie aleasa.

Soarele in Casa a IV-a

Soarele in Casa a IV-a

Nativii care au Soarele in Casa a IV-a, care este casa Sfarsitului cat si a Inceputului, vor manifesta de regula psiuni pentru lucruri obscure si se vor putea desfasura foarte mult in domenii care tin de religie, de taine, de pasiuni ciudate.

Soarele in Casa a V-a

Soarele in Casa a V-a

Soarele in Casa a V-a mai este numita si casa Iubirii sau casa Creatiei, ofera nativilor.

Citește și:  Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Capricorn

Soarele in Casa a VI-a

Soarele in Casa a VI-a

Soarele in Casa a VI-a, cea care reprezinta casa Sanatatii si Casa Serviciului, ofera multa putere, o energie debordanta, entuziasm de invidiat. Pe de alta parte cei care au Soarele in casa Serviciului se pot face remarcati prin ideile lor unice, pline de bunatate, de noblete, vor vrea mereu sa faca bine pentru toata lumea si rar vor fi egoisti sau orgoliosi.

Soarele in Casa a VII-a

Soarele in Casa a VII-a

Soarele in Casa a VII-a cea care mai este numita si casa Asocierii si a Colaborarii, aduce cu sine foarte multe legaturi cu persoane straine, legaturi sincere, afaceri curate, din care puteti castiga foarte mult. Pentru cei care au Soarele in casa Colaborarii aspectul arata si ca vor avea foarte mult noroc in tot ceea ce tine de contracte.

Soarele in Casa a VIII-a

Soarele in Casa a VIII-a

Soarele in Casa a VIII-a cea care reprezinta Casa Regenerarii cat si Casa Mortii, arata un nativ puternic, capabil de a merge mai departe, de a trece peste esecurile vietii.

Soarele in Casa a IX-a

Soarele in Casa a IX-a

Soarele in Casa a IX-a, care se mai numeste Casa Filosofiei si a Intelepciunii, aduce cu sine foarte multe cunostinte, informatii de cultura generala, poate chiar capacitatea de a se face remarcat la un nivel net superior oamenilor de rand.

Soarele in Casa a X-a

Soarele in Casa a X-a

Soarele in Casa a X-a cea care se refera strict la realizarile noastre materiale, deci casa Realizarilor, aduce cu sine multe castiguri, poate chiar fara eforturi prea mari, stima de la cei din jur si realizari pe plab intelectual. Aici putem sa vorbim si despre foarte multe diplome, despre renume dobandit cu ajutorul culturii.

Soarele in Casa a XI-a

Soarele in Casa a XI-a

Soarele in Casa a XI-a cea care reprezinta casa Ideaurilor, a Amicitiei, ofera nativilor multe principii marete. Acesti vor avea in viata scopuri nobile, se vor face remarcati numai prin dorinta de a ajuta, de face mult bine in mediul in care traiesc. De regula se stabilesc aici si relatii foarte bune, sincere si de durata.

Soarele in Casa a XII-a

Soarele in Casa a XII-a

Soarele in Casa a XII-a care se mai numeste Casa Izolarii sau Casa Sacrificiilor ofera nativilor foarte multe bucurii interiorizate, singuratate si implinire pe plan propriu. Aici putem sa vorbim despre persoane enigmatice, care doresc sa traiasc mai mult singure si sa nu tin cont de ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.