Interpretare vis in care apare un zavor

0
1038
Interpretare vis in care apare un zavor

Interpretarea viselor in care apare un zavor. Atunci cand visati un zavor inseamna ca e posibil sa aveti parte de o serie de activitati in care nu v-ati mai implicat, pline de neprevazut sau ca veti afla informatii care reusesc sa va uimeasca.

Daca in vis apar mai multe zavoare atunci inseamna ca va trebui sa depuneti mai mult efort ca sa ajungeti la un rezultat concret si ca sa puteti elimina suspiciunile.

Se mai spune ca atunci cand incercati sa zavorati o usa in vis inseamna ca incercati sa ascundeti ceva sau sa lasati ceva in urma, fie o fapta urata, fie un aspect al caracterului care nu va ajuta deloc, putand fi vorba chiar si de sentimente purtate unei persoane despre care ati realizat ca nu merita.

Pe de alta parte un zavor in vis mai poate simboliza si faptul ca cineva ne ascunde ceva, fie ca sa ne protejeze, fie ca sa ne faca rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o centura

Zavorul din vis mai poate fi inteles si ca un obstacol in calea fericirii noastre, dar si daca acesta este tras poate simboliza faptul ca totul ne va fi favorabil pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.