Interpretare vis in care apare o sabie

0
4921
Interpretare vis in care apare o sabie

Interpretarea viselor in care apare o sabie. Atunci cand visezi o sabie inseamna ca vei avea parte de onoruri, de glorie, de marire si daca visezi ca ai o sabie inseamna ca ca vei avea parte de voie buna, de virtute.

In cazul in care visezi ca te bati cu o sabie inseamna ca bucuria ta se va transforma in multa neplacere iar atunci cand visezi ca faci o sabie inseamna ca vei purta multe dispute cu oamenii.

Atunci cand visezi ca folosesti o sabie inseamna ca te vei speti muncind iar o sabie rupta in vis reprezinta faptul ca vei fi invidios. O sabie goala inseamna ca vei avea parte de o pierdere, o mare paguba, iar atunci cand visezi ca tii in mana o sabie in mana inseamna ca vei avea parte de tradari, de dusmanii.

Cand visezi ca pierzi o sabie inseamna ca vei avea parte de saracie iar daca visezi ca primesti in dar o sabie inseamna ca vei ajunge la putere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o racla

sabie

In acelasi timp, in cazul in care visezi ca porti o sabie inseamna multe onoruri, vei inainta la locul de munca si vei avea parte de bucurii, iar daca aceasta se rupe inseamna ca sperantele pe care le ai nu sunt realizabile, esti destul de departe de ceea ce crezi.

O sabie rupta in vis inseamna si moarte, boala grea, iar daca o visezi scoasa din teaca poate sa simbolizeze sperante multe.

Daca visezi ca tai ceva cu ea inseamna ca vei avea parte de suparari noi iar atunci cand o vezi inseamna ca vei avea un junghi ori dusmani mari.

In cazul in care visezi ca stai de veghe cu o sabie inseamna ca esti o fire incapatanata revendicativa, iar daca visezi ca ai o sabie inseamna ca vei avea parte de lupte cu tot ce inseamna greutati in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.