Interpretare vis in care apare o ceasca

0
7992
Interpretare vis in care apare o ceasca

Interpretarea viselor in care apare o ceasca. Atunci cand visezi ca bei dintr-o ceasca inseamna ca astepti in realitate sa se petreaca un eveniment erotic iar asta din simplul motiv ca, asemeni celorlalte vase ceasca este un simbl al sexului feminin.

Daca visezi ca spargi o ceasca inseamna ca in realitate veti face pe cineva sa sufere iar daca visati o ceasca ciobita, aceasta reprezinta de fapt ca nu va purtati prea normal si ca nu pareti zdravan pentru cei din jur.

Ceasca aurita inseamna noroc la carti iar ceasca in care bateti in vis reprezinta ca veti avea parte de fericire in dragoste. O ceasca din plastic inseamna ca aveti anumite interese ascunse, una de portelan inseamna ca veti avea o intalnire in curand, o ceasca goala reprezinta o discutie cu membrii din familie iar o ceasca plina prevesteste o perioada favorabila in viata.

ceasca

Atunci cand visati ca veti primi in dar o ceasca aceasta reprezinta de fapt ca aveti prieteni foarte buni care se gandesc la dumneavoastra. Daca visezi o ceasca ce se revarsa inseamna ca esti condus de puterea inimii, iar o ceasca pe care o speli in vis reprezinta de fapt ca vei avea musafiri multi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un polonic

Cand visezi ca spargi o ceasca aceasta reprezinta o cearta cu prietenii iar cand visezi ca stai pe o ceasca inseamna ca vei primi o vizita iar o ceasca de sticla reprezinta o propunere interesanta pe care o veti primi de la locul de munca.

Cand visezi o ceasca plina mai inseamna si ca iubitul te doreste. Se mai spune si ca o ceasca din care bei in vis reprezinta faptul ca prietenii, cat si cunoscutii va vorbesc de bine dar o ceasca suflata cu aur prevesteste noroc la jocurile de carti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.