Interpretare vis in care esti la o sala de gimnastica

0
961
Sala de gimnastica, Foto: mancheteatual.com.br

Interpretarea viselor in care esti la o sala de gimnastica reflecta maleabilitatea cu care reusesti sa te strecori printre problemele zilnice sau flexibilitatea cu care manevrezi unele situatii.

Daca te visezi intrand intr-o sala de gimnastica unde sunt multe aparate  inseamna ca s-ar putea sa te gasesti in curand intr-o situatie in care va fi nevoie de foarte multa diplomatie si atentie la detalii. Visul sugereaza faptul ca este nevoie de tact si abilitate pentru a intretine o relatie personala cu cineva anume. Cu cat apar mai multe aparate de lucru in sala de gimnastica cu atat mai complexa va fi si situatia in care te vei afla.

Sala de gimnastica, Foto: mancheteatual.com.br
Sala de gimnastica, Foto: mancheteatual.com.br

Poate sa reprezinte de asemenea si o perioada specifica, nu neaparat o conjunctura de o ora sau o zi. Este probabil un semn ce anunta traversarea unei perioade mai indelungate in care vei avea de-a face cu persoane dificile. In acelasi timp visul anunta anumite piedici in calea ta dar de care vei reusi sa treci mai departe.

Daca visezi ca te opresti la “paralele” inseamna ca vei trece printr-o situatie in care va trebui sa decizi la repezeala si sa alegi o alternativa. In acelasi timp mai poate insemna ca in realitate va fi nevoie sa dai dovada de foarte mult calm si spirit de analiza pentru a-ti pastra echilibrul intre doua evenimente opuse sau doua situatii contradictorii. S-ar putea ca in curand sa mediezi conflictul dintre doua persoane apropiate sau chiar din familie. Ilustreaza luarea unei decizii delicate intr-o situatie de disputa.

In cazul in care exersezi la “paralele” si ai succes este un semn ca in viata reala vei reusi in final sa calmezi o starea de conflict. Visul in care te opresti, de exemplu, langa spaliere simbolizeaza oportunitatea de a reusi sa te ridici pe scara ierarhica in cadrul firmei sau la locul de munca, sugereaza conditii prielnice pentru avansare. Totodata presupune si stapanire de sine si luciditate in abordarea problemelor.

Citește și:  Interpretare vis in care esti un hacker care poate sparge orice server

Visul in care te plimbi nepasator printr-o sala de gimnastica simbolizeaza faptul ca nu prea te framanti cu adevarat in realitate din pricina diferitelor piedici ori situatii mai complexe cu care te confrunti. S-ar putea ca in viata reala sa eviti cu abilitate problemele si discutiile fierbinti, sa reusesti sa te eschivezi cu maiestrie de contactele cu persoane care iti produc batai de cap. Daca urmeaza sa participi la o intalnire de afaceri sau o sedinta de lucru atunci visul preconizeaza o detasare intre tine si eventualele neajunsuri discutate in cadru comun, o sa eviti criticile sefilor.

Intr-o alta ipostaza, visul mai poate insemna si cunoasterea in amanunt a profesiei pe care o prestezi sau a domeniului in care activezi, asadar exista posibilitatea ca umbra nefasta a problemelor cu care te confrunti in prezent sa dispara incetul cu incetul si sa te astepte o perioada de calm si impliniri pe plan profesional.

Daca visezi mai multe persoane impreuna cu tine in sala de gimnastica atunci s-ar putea ca in viitorul apropiat sa ai de-a face cu persoane extrem de abile si pricepute care te vor sustine in ceea ce ti-ai propus.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.