Interpretare vis in care apare dus (cabina de dus)

0
5008
Cabina de dus Sursa: totul-pentru-casa-ta-on-line.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare dus (cabina de dus). Atunci cand visezi ca faci dus inseamna ca vrei sa te speli, sa lasi ceva in urma si sa nu mai traiesti in trecut. Insa mai poate insemna si faptul ca vrei sa renunti la o persoana din viata ta, foarte importanta care ti-a facut destul de mult rau si acum crezi ca ti-e mai bine fara ea. Pe de alta parte atunci cand visezi ca faci un dus rece mai inseamna si faptul ca dintr-o data iti vei da seama ce inseamna viata, nu mai traiesti plin de vise, vezi exact realitatea, nu te mai amagesti. Un dus cald in vis poate sa insemne si faptul ca desi esti constient de unele lucruri te scufunzi in alta ume, vrei sa ignori raul din preajma ta.

Cabina de dus Sursa: totul-pentru-casa-ta-on-line.blogspot.com
Cabina de dus
Sursa: totul-pentru-casa-ta-on-line.blogspot.com

Daca visezi ca faci dus rece mai inseamna si ca vrei sa iti curati spiritul, vrei sa devii mai pur, mai bun cu oamenii, deoarece ti-ai dat seama ca ai un comportament urat si faci numai rau. Cand visezi ca faci un dus cald mai inseamna si ca vrei sa iei o pauza de la tot, simti nevoia sa te regasesti prin relaxare, prin detasare, vrei sa evadezi pentru a te putea descoperi si dezvolta ca si persoana individuala, simtind ca prezenta si principiile celor din jur te anuleaza ca si „eu”, ca si spirit unic.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un burete

Daca visezi o cabina de dus aceasta simbolizeaza faptul ca te simti parasit, insingurat, crezi ca nimeni nu te mai place, mai ales pentru ca viata ta emotionala este la pamant, esti nefericit, emotiile tale sunt inhibate si crezi ca in intimitate nu te poti manifesta asa cum trebuie, totul ducand la o foarte mare frustrare. Cannd visezi ca stai intr-o cabina de dus si faci dus inseamna ca simti nevoia sa te reinventezi ca persoana, ca treci peste anumite situatii care te-au incarcat prea mult din punct de vedere emotional.

Cabina de dus inchisa din vis poate sa reprezinte si faptul ca te simti inghesuit, simti ca esti constrans de anumite lucruri, crezi ca nu ai libertatea necesara pentru a te bucura de viata. E posibil sa fie vorba chiar de familia ta ori de colegii de la locul de munca sau chiar de locul de munca in sine, fiind toate aspecte care nu iti permit sa te exprimi in mod liber.

Puteti consulta si alte simboluri precum pentru cuvintele „colivie”, referitor la cabina de dus inchisa, „apa”, „ploaie” referitoare la dus.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.