Interpretare vis in care apare jale

0
273
Interpretare vis in care apare jale

Interpretarea viselor in care apare jale.  Atunci cand visezi ca ai parte de jale inseamna ca in realitate vei simti o mare durere in suflet. Daca visezi de regula acest lucru pe timpul noptii, ziua oricum te trezesti cu o stare depresiva, deoarece subconstientul are puterea de a influenta foarte mult.

Unii spun ca daca visezi ca jelesti inseamna ca te vei bucura in realitate de chestii lipsite de importanta, minore, care de fapt nu ar trebui sa iti aduca nici o veselie dar sufletul tau sensibil vede in orice si partea frumoasa a lucrurilor.

Daca visezi ca cineva are o stare de jale inseamna ca in realitate vei avea o perioada nefavorabila, care va dura putina vreme, insa trebuie sa te bucuri deoarece nu-ti va provoca traume.

In cazul in care visezi ca cineva te jeleste pe tine inseamna si ca in realitate esti foarte invidiat deoarece ai castiguri de proportii la locul de munca si toate iti merg bine in viata persoanala.

Citește și:  Interpretare vis in care apare mama

Se mai spune ca un astfel de vis iti aduce si foarte multa veselie si armonie in relatie de cuplu cat si in intreaga familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.