Interpretare vis in care ai un acvariu si hranesti pesti cu graunte

1
6835
Interpretare vis in care ai un acvariu si hranesti pesti cu graunte

Interpretarea viselor in care ai un acvariu si hranesti pesti cu graunte reflecta o stare de impotmolire in niste activitati si oricat te-ai stradui sa iesi din starea de disconfort nu reusesti, nu ai spor in nimic.

A visa asa ceva semnifica lipsa de spor in general, arata o situatie de blocaj mental si fizic, un blocaj de inspiratie intr-o activitate sau pur si simplu un unghi mort in care ai intrat. Daca visezi ca iti hranesti pestii dintr-un acvariu mai reprezinta si limitari consistente pe care le suporti din partea unora si faptul ca nu te poti desfasura asa cum doresti.

Acvariul in vis sugereaza o mare inchistare, o imposibilitate de a face ceva. Daca esti afacerist si visezi asa ceva este un semn ca veniturile ti se vor diminua considerabil, oricat de multe investitii ai face.

Daca esti o persoana mai modesta din punct de vedere financiar, atunci visul te anunta ca iti faci iluzii degeaba, iar daca esti o persoana intreprinzatoare care si-a facut planuri de calatorie e un semn ca se vor ivi lucruri neasteptate care te vor impiedica in planurile tale.

Grauntele simbolizeaza munca, truda si investitiile pe care le faci in viata ta si in idealurile pe care le urmaresti, asadar hranind pesti in acvariu arata oarecum o stradanie gratuita deoarece acvariul semnifica barierele care te opresc in desavarsirea ideilor sau a planurilor puse la cale.

hranesti pestii din acvariu

Daca in acvariu sunt pestisori mici si colorati inseamna ca in viata reala ai piedici multe din partea unor oameni prefacuti care incearca sa te sape. Daca apa este murdara atunci s-ar putea sa treci cu greutate de niste boli nesemnificative. Daca visezi ca pestii din acvariu sunt putini la numar dar marisori atunci s-ar putea sa fi dezamagit(a)de prieteni sau cunostinte foarte apropiate.

Citește și:  Elementele in astrologie

Daca in acvariu visezi doar un peste mai mare pe care il hranesti inseamna ca ai un dusman periculos care in loc sa te ajute atunci cand ai mai mare nevoie, profita de munca si naivitatea ta. Poate sa fie un sef de la locul de munca sau poate sa fie un prieten fals care se afla in imediata ta apropiere.

Mesajul principal pe care acest vis il transmite este ca te hranesti deocamdata cu iluzii, ai hotarare, ai capacitate insa conditiile actuale si viitoare iti sunt nefavorabile. Vor aparea la tot pasul piedici mari si mici care iti vor da peste cap planurile. Sporul muncii tale in loc sa intre in visteria ta va lua o alta directie.

Acvariul cu pesti mai semnifica la nivel psihologic si constientizarea anumitor aspecte emotionale si mentale pe care nu le poti stapani cum se cuvine. Se poate intampla sa iti apara stari de furie trecatoare sau stari melancolice carora nu le gasesti explicatia si te framanta acest lucru nedandu-ti seama ca esti chiar tu cel(cea) care iti alimentezi asemenea stari.

Visul mai ilustreaza si o pozitie de stagnare pe care te-ai hotarat sa o adopti din cauza unei confuzii. S-ar putea ca in viata reala sa fi dezorientat(a) in legatura cu directia pe care vrei sa o iei si iti acorzi un moment de judecata pentru a decide in deplina cunostinta de cauza.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.