Interpretare vis in care apare un flaut

0
731
Interpretare vis in care apare un flaut

Interpretarea viselor in care apare un flaut. Atunci cand visezi un flaut sau zgomotul produs de unul, inseamna ca in realitate vei avea parte numai de rau.

Atunci cand auzi despre un flaut sau ca cineva vrea sa cante la el inseamna ca vei participa la o inmormantare, avand in vedere ca sunetul scos este de el este adesea dramatic sau chiar trist ori, in orice caz este un sunet melancolic.

Daca visezi ca tu esti cel care canta la flaut atunci inseamna ca in realitate vei reusi sa te implici intr-o situatie foarte neplacuta dar se mai spune si ca sunetul unui flaut din vis mai este si semnul unei bune stari in familie, al unei vieti linistite.

flaut

Flautul din vis mai poate simboliza si o declaratie de dragoste pe care o vei primi in curand si multa cinste. Atunci cand visezi ca asculti un flaut inseamna ca vei avea parte de noroc iar daca visezi ca tu canti la unul inseamna ca vei auzi de un deces.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bata

Pe de alta parte, visul in care apare un flaut la care canti mai poate simboliza si faptul ca vei fi apreciat pentru blandetea ta iar un sunet armonios de flaut in vis poate sa reprezinte o nastere in curand, in familie.

Pe de alta parte flautul din vis poate sa sugereze si nevoie de destindere, de relaxare, de insingurare, chiar daca prezenta celor din jur nu ne deranjeaza, simtim nevoia sa meditam, sa fim noi cu propria constiinta, ca sa putem pune lucrurile in balans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.