Interpretare vis in care planifici un jaf

0
300
Interpretare vis in care planifici un jaf

Interpretarea viselor in care planifici un jaf se refera la planuri de a beneficia de meritele altora sau la unele suferinte sau insatisfactii provocate altor persoane.

Daca visezi ca planifici un jaf atunci in realitate s-ar putea sa iti cauti scuze in curand pentru a putea beneficia de ceva ce nu este al tau, sau sa pozezi in ceva ce nu esti, ori sa beneficiezi de imaginea pozitiva a altei persoane.

Daca visezi ca planifici un jaf atunci este posibil sa trebuiasca sa regandesti din temelii o viitoare actiune ce nu este insa deloc merituoasa, probabil o sa ai dificultati in a pune la cale o afacere mai putin cinstita sau o sa te gandesti mai indelung la cum ai putea sa eviti unele lacune sau impedimente care sunt in stransa legatura cu defectele sau lacunele tale.

Visul in care planuiesti indelung un jaf poate sa exprime in alte circumstante neplaceri emotionale produse altor persoane, s-ar putea sa rapesti inima cuiva si sa o(il) faci sa sufere inutil.

Visul in alte interpretari reflecta un adulter, arata faptul ca tanjesti la perechea altei persoane, privesti cu jind la o persoana care deja se afla in relatie cu altcineva. In aceasta postaza visul ilustreaza gandurile si planurile pe care ti le faci in ideea de a avea acces la inima acelei persoane pe care o simpatizezi.

planificare jaf

Daca visezi ca planuiesti un jaf se poate ca in realitate sa iti dai seama ca ceva nu este in regula cu felul tau de a fi sau de a gandi, probabil nu ai inca cristalizata in intregime o personalitate definitiva, esti in cautarea unui model pe care sa il adopti. Totodata, asemenea ipostaza reflecta lipsa unei identitati satisfacatoare, nu esti multumit(a) de felul in care altii te privesc, crezi ca meriti mai mult si nu ai momentan solutia pentru propria ta criza de identitate.

Citește și:  Interpretare vis in care iti apare un ceas indicand o anumita ora

Visul in care planuiesti ceva poate sa reflecte in realitate si faptul ca in sfarsit te vei decide ce sa faci, o sa te hotarasti sa faci o treaba, jaful in speta putand sa insemne si ceva bun de exemplu. Pentru persoanele care au o moralitate solida visul in care jefuiesc pe cineva are conotatii pozitive, prevesteste o reusita. Asadar, in aceasta ordine de idei, a visa ca planuiesti ceva poate sa anunte ca hotararea pe care o sa o iei in privinta unui lucru important are sanse foarte mari de reusita, o sa fie de foarte bun augur.

Visul in care planifici un jaf de la o banca exprima indoieli mari in capacitatile tale si grija pe care ti-o faci mereu, mai ales in ultimul timp, in ceea ce priveste resursele tale energetice. S-ar putea sa te simti slabit(a) in curand si nici solutii prea stralucite nu o sa-ti vina in minte.

Daca visezi ca planifici un jaf din casa cuiva atunci s-ar putea ca in realitate cineva sa iti dea o idee salvatoare la un proiect pe care il ai in desfasurare si cu care nu te descurci asa cum credeai la inceput, o sa te gandesti sa iti schimbi pe parcurs planurile de bataie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.