Interpretare vis in care apare un spital

1
1511
Interpretare vis in care apare un spital

Interpretarea viselor in care apare un spital. Atunci cand visezi un spital inseamna ca vei avea o viata fericita si foarte sanatoasa, daca visezi un spital de campanie inseamna ca iti este foarte dor de cineva de departe iar daca visezi un spital gol inseamna ca vei avea parte de o boala.

Atunci cand visezi ca iesi din spital inseamna ca vei avea parte de progres in activitatile profesionale, vei reusi sa gasesti rezolvari la toate problemele chiar si la cele mai vechi, iar daca visezi un spital obisnuit inseamna ca esti sau ca vei fi melancolic si deprimat.

Daca visezi ca operezi in spital inseamna ca esti o fire generoasa si grijulie ori ca vei intampina situatii in care trebuie sa fii astfel, un spital plin de bolnavi inseamna ca vei avea parte de multa sanatate iar un pacient la spital in vis inseamna ca ai o sanatate buna in principal.

in interiorul unui spital

Un spital de psihiatrie inseamna ca esti melancolic si deprimat iar un salon de spital inseamna ca vei primi vizita unor rude.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a prinde

Cand visezi ca esti in spital inseamna ca vei face o afacere foarte proasta, vei avea parte de necazuri, de boala, de saracie, insa atunci cand visezi ca esti intr-un spital in vizita la cineva inseamna ca esti capabil sa iei decizii foarte importante, foarte mari.

1 COMENTARIU

  1. Nu cred in intepretarea viselor… sau nu obisnuiam sa cred pana cand am descoperit ca unele vise chiar au o semnificatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.