Interpretare vis in care apare o varza

0
7610
Interpretare vis in care apare o varza

Interpretarea viselor in care apare o varzaAtunci cand visezi ca pregatesti varza, gatesti, inseamna ca vei avea parte de mult noroc. In cazul in care visezi ca mananci varza inseamna ca vei avea parte de multe datorii deoarece faci cheltuieli necontrolate. Varza din vis mai poate insemna si economiile mari pe care pe faci sau pe care le vei aveaiar varza acra reprezinta o mare bucurie de proportii care iti insenineaza zilele.

Varza alba din vis poate sa insemne bogatii de amploare iar atunci cand visezi ca culegi varza inseamna ca ai o mare putere interioara. Daca in vis cultivi varza inseamna ca viata ta va fi placuta in general iar daca in vis mananci varza se poate sa mai insemne si o perioada plina de plictiseala.

Atunci cand visezi ca semeni varza inseamna ca in curand vei primi o suma de bani iar varza rosie din vis reprezinta o dragoste, o iubire ce ti se va impartasi, vei fi implizat intr-o relatie frumoasa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cantec

Atunci cand visezi ca tai varza inseamna ca ai in familie multe neintelegeri insa acestea se vor rezolva in curand, iar varza tocata prevesteste o casa, o familie cu avutii mari, mult belsug in camin si multe realizari.

In aceeasi ordine de idei se spune ca atunci cand visezi multa varza la un loc inseamna ca vei avea parte de multe neplaceri, poate ca cei mici din familie iti fac necazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.