Interpretare vis in care apare un farmacist

0
261
Un farmacist Sursa: ziaruloglinda.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un farmacist. Atunci cand visezi un farmacist inseamna ca nu vei avea parte de mari castiguri sau de noroc indiferent de cat efort depui intr-o munca. In cazul in care visezi ca tu esti farmacist visul are aceleasi interpretari si anume faptul ca nu vei fi rasplatit pe masura dupa o munca de proportii, in cadrul carei vei depune foarte mult efort.

Un farmacist Sursa: ziaruloglinda.blogspot.com
Un farmacist
Sursa: ziaruloglinda.blogspot.com

Pe de alta parte se mai poate spune ca atunci cand visezi un farmacist inseamna si ca ai nevoie de indrumari, e posibil sa te afli intr-un impas in viata ta si sa vrei sfatul unei persoane mai trecuta prin experiente inedite. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un farmacist inseamna ca e posibil sa ai probleme de sanatate, deci ar trebui sa iti faci macar un control de rutina.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un farmacist inseamna ca destinul iti va fi favorabil insa se mai spune si ca esti o fire perseverenta, it place sa finalizezi ceea ce ai inceput si niciodata nu dai gres sau nu renunti atunci cand iti pui ceva in cap. Se mai poate vorbi in acelasi context si de faptul ca poate suferi din iubire si te incapatanezi sa ramai in acea suferinta pe cand ai putea foarte simplu sa lasi durerea in urma, sa gasesti un fel de medicament pentru a te simti mai bine, poate e timpul sa cunosti si alte persoane. Deasemenea farmacistul din vis poate sa sugereze si faptul ca te simti vinovat pentru ceva ce ai facut sau pur si simplu iti pare rau ca cineva sufera.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apare o figura
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.