Interpretare vis in care esti la vanatoare intr-o padure si esti urmarit de mistreti

1
671
Interpretare vis in care esti la vanatoare intr-o padure si esti urmarit de mistreti

Interpretarea viselor in care esti la vanatoare intr-o padure si esti urmarit de mistreti semnifica in sensul larg al actiunii piedici constante si premeditate din partea dusmanilor tai. A visa asa ceva simbolizeaza ca in mod premeditat inamici de-ai tai iti incurca afacerile in permanenta fara scrupule.

In viata reala ai dusmani foarte rai care doresc cu orice pret doborarea ta la pamant. Mai poate insemna si faptul ca ai o vointa mare de a te realiza in viata dar calea pe care vrei sa ajungi la bunastare este foarte primejdioasa.

Intr-un astfel  de caz poate sa fie vorba de afaceri ilegale in care vrei sa intri sau afaceri banoase dar in domenii in care vei avea si concurenti foarte puternici. Daca visezi ca vanezi intr-o padure de conifere si te ataca mistreti s-ar putea intampla sa ai un ghinion imens in curand care sa determine niste pierderi de bani. Se poate intampla sa visezi si ca ai caini alaturi de tine in timpul vanatorii, un semn care prezice ca vei avea mare noroc in viata, si ajutor neconditionat din partea unor prieteni adevarati.

Vanatoarea simbolizeaza in vis incercarile prin care treci ca sa iti atinci scopurile, iti ilustreaza situatiile complicate prin care vei trece precum si natura idealurilor pe care vrei sa le atingi. Astfel, daca vei visa ca te ataca mistreti intr-o dumbrava inseamna ca vei fi tradat de cineva intr-o afacere, si asta se va intampla exact cand iti va fi lumea mai draga.

urmarit de un porc mistret

In viata reala s-ar putea intampla ca sa urmaresti un scop, de regula un castig material sau o pozitie inalta intr-o structura institutionala, si exact cand vei avea convingerea ca totul s-a rezolvat cu bine sa primesti lovitura de gratie din partea unor presupusi prieteni. Cu alte cuvinte este posibil sa iti traga presul de sub picioare, sa te barfeasca la seful mare sau, daca este vorba de bani intr-o afacere, sa iti traga clapa si sa ramai bagubit de banii investiti.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi cum arde o padure

Daca se intampla sa te atace si sa te raneasca mistreti in vis atunci este un semn rau, prezice ca vei suferi bagube importante, vei primi vesti neplacute in legatura cu investitiile tale sau cu planurile pe care le-ai pus la punct.

Totodata, daca te visezi intr-o padure deasa si verde si esti atacat de mistreti inseamna ca cineva doreste sa atenteze la bunurile tale, tanjeste dupa averea ta. In aceasta situatie dusmanul sau dusmanii nu pot fi prea departe ci chiar dintre neamurile apropiate, asa ca pregateste-te de o cearta pe avere.

Tot in legatura directa cu aceasta scena, se poate ivi si ocazia ca in viata reala sa ti se arate niste semne de afectiuni sau boli mai grave dar nu neaparat tragice. Poate sa fie vorba de o boala mai crancena doar in momentul in care visezi ca esti ranit de mistreti in acelasi cadru, adica intr-o padure deasa si foarte verde.

Daca visezi ca impusti mortal sau macar il ranesti pe vreun mistret sau pe mai multi este un semn foarte bun, un semn de indepartare a dusmanilor sau de victorie asupra lor.

1 COMENTARIU

  1. Va rog foarte mult sa ma ajutati cu explicatia acestui vis pe care l-am avut. eu sunt pensionara si am temeri. Doresc adevarul in detaliu. Va multumesc foarte mult.

    Cautam o adresa. Am fost in piata ( nu mai tin minte ce se afla pe tarabe ) si mi s-a spus sa caut un anumit loc de unde sa aflu acea adresa. M-am dus acolo si erau pravalii mici si multe, ca pe vremuri si strada ingusta. La locul indicat de pietzari, am gasit un batranel mic de inaltime, nu avea parul alb, semana cu bunicul meu dar nu avea figura lui, care matura si i-am pus mana pe cap si i-am zis ca am si eu un tataitza la bloc, care matura, dar nu stiu sa ajung acolo, nu stiu cum se numeste strada. I-am povestit cam pe unde este, am pornit amandoi la drum si am gasit alei care nu duceau deloc la blocul unde locuiam, erau serpuite ( dreapta, stanga ), erau si pomi si ne-am trezit intr-o padure. Acolo el a zis ca nu o ia de-a dreptul prin padure ca sunt mistreti si lupi si am luat-o pe o carare pe margine, dar care era plina de crengi, padurea era stufoasa, dar se vedeau puii de mistreti gri-inchis, cum stateau peste tot, unii mergeau, altii sedeau pe jos, si mie mi se parea curios ca sunt atat de cuminti. Erau de marimea porcilor de lapte. Unul se uita la noi cum mergem si o lua in sens opus, altul a venit spre mine, eu am crezut ca o sa ma atace, dar el era foarte prietenos, ca si ceilalti si apoi am iesit la un luminis si am luat-o inspre acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.