Interpretare vis in care apare o faclie

0
8
O falcie Sursa: proiectrasnovpdf.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o faclie. Atunci cand visezi o faclie inseamna ca in relatia de iubire vei avea parte de secrete. Faclia din vis mai reprezinta si o dragoste mare iar daca o visezi aprinsa inseamna ca vei fi foarte ajutat in munca, vei primi sprijin, vei avea afaceri profitabile si daca o visezi ca arde inseamna ca vei avea parte de un castig destul de mare si de viata lunga.

O falcie Sursa: proiectrasnovpdf.blogspot.com
O falcie
Sursa: proiectrasnovpdf.blogspot.com

O faclie luminoasa in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de secrete amoroase iar daca visezi ca porti o faclie inseamna ca sentimentele de iubire iti sunt impartasite si vei gasi o comoara, fie un suflet bun fie un om care stie sa te aprecieze.

O faclie stinsa in vis prevesteste multa dezamagire, apatie, pe care o persoana de sex opus ti-o poate provoca. Faclia din vis mai arata si faptul ca e posibil sa dai de niste secrete care te framantau de multa vreme, afli niste informatii care iti sunt de folos iar daca visezi ca porti o faclie in mana in vis, inseamna ca esti pe calea cea buna spre aflarea adevarului. Faclia poate reprezenta desigur si speranta noastra, visele pe care le avem iar daca aceasta este foarte aprinsa inseamna ca asa sunt si dorintele noastre foarte intense, ceea ce poate duce cu gandul la faptul ca veti fi destul de perseverent cat sa le si impliniti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here