Interpretare vis in care apare „a taia”

0
27147
Interpretare vis in care apare a taia

Interpretarea viselor in care apare „a taia”. Atunci cand visezi ca tai ceva inseamna deces in familie insa in cazul in care visezi ca altcineva s-a taiat, e posibil sa ai succes in cariera. In cazul in care visezi o aripa de gasca taiata inseamna ca vei avea parte de bucurii, de multe placeri si in cazul in care visezi un cap taiat inseamna ca vei afla de moartea unei rude sau ca ai parte de asuprire.

In cazul in care visezi ca tai un copac inseamna ca vei avea parte de multe probleme financiare si atunci cand visezi ca tai ceva intentionat inseamna ca trebuie sa pui punct unei relatii care iti da doar batai de cap si nu te ajuta cu nimic.

In cazul in care visezi ca te tai cu o sticla inseamna ca vei avea parte de o ruptura intr-o relatie sentimentala si atunci cand visezi ca tai un carnat inseamna ca va trebui sa te indrepti spre o noua directie in cariera ta.

lamaie taiata cu un cutit

Totodata gasca din vis, daca este taiata mai poate simboliza si o mostenire in viitorul apropiat si atunci cand visezi ca iti tai gatul inseamna ca esti in pericol, iar o hartie taiata inseamna ca nevasta sau iubita te inseala.

Daca visezi ca din greseala te-ai taiat, inseamna ca vei avea parte de boala si de necazuri multe si in cazul in care ai visat ca ai taiat lemne si apoi le transporti inseamna ca va trebui sa participi la funerariile cuiva. In cazul in care visezi trunchiuri de copaci taiate inseamna ca vei avea parte de satisfactii, de o stare generala buna iar lemnele taiate din vis reprezinta si o solutie favorabila pe care o ai pentru tine.

Atunci cand visezi o limba taiata inseamna ca vei avea parte in curand de impotenta sexuala si daca visezi o panglica taiata inseamna ca vei pierde un prieten. In cazul in care visezi o padure intreaga taiata inseamna ca vei avea parte de bani foarte multi si atunci cand visezi paine taiata inseamna ca nu trebuie sa te lasi dus de valul iubirii si trebuie sa uiti de relatiile tale amoroase cand intri in contact cu familia.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un fierastrau

Daca visezi par taiat inseamna ca vei avea parte de foarte multe griji si atunci cand visezi ca ti se taie parul din cap inseamna ca nu trebuie sa pleci la nici un drum deoarece e posibil sa ai parte de primejdii.

Daca visezi un pui taiat inseamna ca vei avea parte de neplaceri iar daca visezi ramurele taiate visul prevesteste pierderea unui prieten, chiar un deces. Sabia care taie intr-un vis simbolizeaza multa suparare iar un stejar taiat reprezinta o dusmanie foarte mare din partea altora, de care trebuie sa te feresti.

Daca visezi ca cineva se taie inseamna ca iti vei abandona niste prieteni iar atunci cand visezi ca tai capul altei persoane inseamna ca ii vei invinge pe altii. Cand visezi ca tie ti se taie capul inseamna ca vei avea parte de asupriri si daca visezi ca tai varza inseamna multa neintelegere in familie, insa sanse ca aceasta sa se rezolve.

foarfeca pentru taiat

Daca visezi ata care se taie inseamna ca vei pierde un prieten iar atunci cand visezi pe cineva taiat care zace pe jos inseamna ca vei avea parte de un mare castig.

Daca visezi un iepure care iti taie calea inseamna ca va trebui sa ai grija deoarece te pandeste un pericol imediat. Atunci cand o femeie sau o fata viseaza ca taie gatul unui barbat inseamna ca ea se va indragosti de acel barbat si atunci cand se viseaza injunghiata inseamna ca ii va fi foarte rau, deoarece Dumnezeu o va pedepsi. Daca visezi ca injunghii pe cineva inseamna ca in viata de zi cu zi iti va merge destul de bine.

Atunci cand visezi ca esti taiat peste tot corpul inseamna ca vei avea un castig sigur si mare, iti va fi bine pe plan material, iar daca visezi ca tai ramuri de copaci inseamna ca vei pierde un amic bun. Se mai spune ca daca in vis te tai cu lama sau cu un cutit inseamna ca vei pierde o suma mare de bani ori o persoana foarte draga tie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.