Interpretare vis in care apare cenusa

0
178
Cenusa Sursa: readfreshmanna.blogspot.com

 Interpretarea viselor in care apare cenusa. Atunci cand in vis iti apare cenusa, traditia romaneasca este de parere ca vei pierde o suma de bani foarte mare ori ca vei fi trist o anumita perioada de timp, deoarece vei avea parte de necazuri. O cenusa calda in vis inseamna ca ai parte de doliu, o cenusa care inca arde inseamna ca o persoana cunoscuta va iubeste in secret si nu are curaj sa va spuna iar cenusa rece inseamna ca vei iubi pe cineva iar persoana respectiva nu va raspunde iubirii tale asa cum te-ai fi asteptat. Cand visezi prea multa cenusa acest lucru reprezinta faptul ca trebuie sa ai grija sa nu fii dezamagit, deoarece esti o persoana care isi pune prea multe sperante in ceva anume sau in cineva, trebuie sa incerci sa fii mai rezonabil.

Cenusa Sursa: readfreshmanna.blogspot.com
Cenusa
Sursa: readfreshmanna.blogspot.com

De cele mai multe ori cenusa din vis aduce numai ghinioane, ea fiind simbolul ramasitelor, al lucrurilor deja consumate, al faptelor pierdute. In traditia persana insa sau in cea occidentala, visele in care apare cenusa, nu au nici o semnificatie. O alta semnificatie a visului in care apare cenusa se mai poate referi la faptul ca e posibil ca in viata ta sa intervina cateva schimbari mici, care insa se vor vedea cu timpul si vor lasa amprenta asupra ta, desi nu-ti dai seama in prezent.

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca atunci cand visam cenua se mai spune si ca trebuie sa incercam sa ne uitam trecutul, sa il lasam la o parte si sa pornim pe un nou drum in viata, sa renastem asemeni pasarii Phoenix din propria cenusa, sa uitam de toate traumele si dezastrele din viata noastra, deoarece ele nu fac nimic altceva decat sa ne tina in loc. Trebui sa ne pregatim sa incepem o noua viata cu ganduri bune si fara nici un fel de inhibitii. Desi cenusa poate sa simbolizeze faptul ca vei avea parte de dezastre in viata si ca orice speranta iti va fi spulberata, trebuie sa ne gandim si la ideea regenerarii prin distrugere, incercand astfel sa ne schimbam personalitatea si sa adoptam un caracter care pe viitor sa ne fie mai de ajutor si sa nu ne mai lase sa suferim atat de mult.

Cenusa din vis mai poate reprezenta si faptul ca nu aveti o memorie prea buna si ca trebuie sa faceti ceva in aceasta privinta, deoarece veti avea numai de pierdut, mai ales la locul de munca. Astfel, legat de memorie, cenusa din vis mai poate insemna si capacitatea umana de a uita, de a lasa totul in urma, intr-o maniera voita, de a fi indiferent fata de trecut si desigur de a incepe o noua viata, cu planuri proaspete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here