Interpretare vis in care apare un colac

0
6081
Interpretare vis in care apare un colac

Interpretarea viselor in care apare un colac. Atunci cand visati un colac de paine inseamna ca poate aparea o boala la copii, trebuie sa ai grija de ei iar un colac de salvare in vis poate reprezenta o perioada incununata cu liniste la locul de munca si in familie.

Un colac de salvare mai poate insemna si faptul ca te afli intr-un impas, intr-o problema din care nu stii cum sa iesi, iti provoaca panica, e posibil sa ai discutii in relatia de cuplu, te simti fara putere de a te salva, simti nevoia de sprijin, chiar daca devii disperat trebuie sa te calmezi, la un moment dat totse va rezolva situatia.

Un colac de salvare mai inseamna si ca vei reusi in cele din urma sa rezolvi dificultatile in care te afli, iesi cu basma curata dintr-o incurcatura. Atunci cand visezi un colac de paine acesta simbolizeaza faptul ca vei primi oaspeti in casa, oameni de a caror prezenta te bucuri, iti creeaza o ambianta placuta, iar tu te simti liber, lipsit de constrageri si de responsabilitati.

Citește și:  Interpretare vis in care apare faina

Colacul de salvare din vis sugereaza si faptul ca vei primi ajutor psihic, moral, familia te sustine in ceea ce faci si te ajuta sa mergi mai departe, simbolizeaza si faptul ca vei avea parte de calm la locul de munca cat si in camin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.