Interpretare vis in care apare un mal

0
1842
Interpretare vis in care apare un mal

Interpretarea viselor in care apare un mal. Malul din vis poate simboliza un element de context care combina apa, deci planul emotional, cu pamantul, deci elementul material, astfel incat se atrage atentia asupra elementului care iese cel mai mult la iveala in vis si in functie de cel pe care se pune accentul se traduce si visul.

Astfel avem: daca visezi ca stai pe mal de mare, de lac sau de orice fel de tip de apa, inseamna ca prioritar este elementul pamant, motiv pentru care visul se traduce in siguranta incerta, in situatii care pot sa fie in orice moment distruse, in lucruri ce pot sa cunoasca intorsuri grave sau turnuri de situatii cel putin bizare.

In acelasi timp acest vis mai prevesteste si o viata emotionala care depinde foarte mult de starea materiala de zi cu zi, de neincredere, arata si teama fata de sentimente.

Atunci cand visati ca mergeti inspre mal dinspre apa inseamna ca prioritar va fi aici elementul apa, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de armonie, de liniste sufleteasca, doriti o pauza sau chiar un concediu, aveti o perioada plina de confuzii, mai ales pe plan emotional, emotivitatea va este foarte sporita insa aceasta e pe cale sa se incheie, aveti parte de stres, de teama fata de asumarea responsabilitatilor, va este parca frica de ziua de maine si cautati o rezolvare rapida si simpla.

Citește și:  Interpretare vis in care apari dormind

mal

Atunci cand visati situatii care au loc de-a lungul malului in paralel cu apa acestea reprezinta echilibru intre pamant si apa, deci cautarea armoniei, poate chiar cautarea unui raspuns, nevoie mare de calmare, nevoie de reculegere, directii nesigure, insa stabile.

Atunci cand visati un mal rupt ori lucruri ori persoane care cad de pe un mal inseamna ca sunteti atentionat asupra elementului pamant, ceea ce inseamna ca puteti avea parte de situatii stresante, de emotii, poate chiar de lacrimi, de situatii instabile, periculoase, avand si o stare materiala mai precara ce poate lua fiinta din mahnirile pe care le aveti.

Atunci cand visati ca aveti o locuinta la mal de apa inseamna ca aveti o armonie buna intre emotii si ceea ce inseamna material, treceti printr-o perioada buna a vietii, veti avea situatii satisfacatoare, nu duceti griji economice, aveti foarte mare incredere in viitor si sunteti optimist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.