Interpretare vis in care esti batran intr-un azil

0
542
Interpretare vis in care esti batran intr-un azil

Interpretarea viselor in care esti batran intr-un azil face referire la un stadiu al cugetarii linistite intr-un moment al vietii, o retrospectiva si totodata un impas in care incerci sa intrevezi o posibila alternativa.

Daca te visezi pe un pat in azil si esti la o varsta inaintata atunci este un semn ca ai ajuns intr-un impas major si ai nevoie de niste recomandari. Daca sentimentul din vis este unul de singuratate si neliniste atunci e posibil sa ai nevoie de ajutorul unui prieten apropiat. Mai sugereaza si nevoia de a gasi un adapost, nu neaparat in sensul material ci mai degraba sentimental, afectiv.

Daca ai acest vis s-ar putea sa traversesi o perioada mai nefasta in plan relational, se poate ca sa ai o ruptura de relatie cu cineva apropiat. De asemenea, visul mai sugereaza si o posibila nedreptate comisa impotriva cuiva, s-ar putea sa simti in curand nevoia de a te confesa cuiva in urma unei fapte injuste.

In unele interpretari acest vis simbolizeaza un stadiu mental care denota resemnare. Daca ai avut niste probleme pe care nu le-ai putut rezolva rezonabil atunci visul te anunta ca trebuie sa apelezi la ajutorul cuiva. Este probabil ca in perioada urmatoare sa traiesti unele experiente sau sa participi la unele decizii foarte complexe care nu vor da rezultatele dorite.

azil de batrani

Totodata, visul in care esti in azil mai semnifica si nevoia de a evada intr-o alta stare de spirit. Probabil in urma unor nerealizari pe plan profesional ai intrat intr-un con de umbra de ceva timp si nu mai suporti atmosfera sumbra si negativa care te inconjoara, tocmai de aceea cauti acum o portita de scapare in alt domeniu sau in alta activitate care s-ar putea sa iti redea increderea in tine si in capacitatile tale.

Citește și:  Interpretare vis in care te ingrasi foarte mult si nu mai poti slabi

Daca visezi ca esti in azil si stai intr-o camera curata si alba este posibil sa te simti sleit(a) de puteri in urma nereusitelor din plan sentimental. In cazul in care visezi ca peretii sau asternuturile sunt de culoare verde atunci s-ar putea ca o boala mai indelungata sa te darame atat fizic cat si psihic.

Situatia in care visezi ca ai o varsta foarte inaintata si te plimbi printr-un azil ar putea sa semnifice recuperarea unor datorii dar si recuperarea moralului si inceperea unui nou ciclu evolutiv in viata ta. Mai reprezinta faptul ca vei avea o viata indelungata si linistita.

Daca in vis ai vrea sa iesi din azil insa nu gasesti iesirea semnifica stradanii multiple si fara succes din partea ta pentru a gasi solutii la niste probleme. Daca te vezi insotit de cineva inseamna ca in viata reala vei beneficia de un ajutor vital intr-un moment de cumpana. Se poate ca in vis sa apara o ingrijitoare la patul tau iar acest aspect releva faptul ca este posibil un reviriment financiar.

Daca ti se ofera in vis ceva, de exemplu un pahar cu apa, atunci vei lamuri niste aspecte secrete ale vietii tale. Daca vezi flori in camera in care stai inseamna ca sentimentele tale sunt tinute sub presiune si nu poti sa le manifesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.