Interpretare vis in care apare un aparat

0
510
Interpretare vis in care apare un aparat

Interpretarea viselor in care apare un aparat. Daca in vis iti apare un aparat de radio inseamna ca vrei sa participi la foarte multe evenimente sau activitati insa nu vei reusi sa fii acceptat sau intervin cu totul altele in viata ta care sunt prioritare.

Mai inseamna si ca vei intra in posesia unor informatii placute, care te vizeaza in mod direct sau indirect, ceea ce va cauza o situatie ambigua.

Daca in schimb visezi un aparat, vazut ca si televizor inseamna ca vei fi sau esti martor la evenimente importante, poate chiar asisti la multe schimbari la locul de munca, ori in viata sociala, iar cand visezi un aparat de masura inseamna ca trebuie sa fii mai atent, sa iti cantaresti alegerile, sa nu gresesti sau sa nu exagerezi, trebuie sa ai autocontrol, prudenta, autocenzura, trebuie sa eviti excesele, sa iei totul ca atare si sa nu te lasi dus de val.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un obiect electronic / electronice

Orice alt tip de aparat inseamna ca esti blocat in rutina si simti nevoia sa iesi din cotidian, simti nevoia de ceva palpitant si nou, ai sentimentul ca prea repeti lucrurile, esti prin in aceleasi activitati, interactionezi cu aceeasi oameni, apare plictiseala, cat si dorinta mare de schimbare.

Daca esti perseverent vei reusi, insa daca nu insisti, nu castigi nimic. Si un aparat de calcul in vis sugereaza tot ideea de temperare, de calculare a propriei vieti, de stapanire a impulsurilor, nevoia de a lua totul ca atare, fara exagerari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.