Interpretare vis in care vorbesti o limba straina in alta tara

0
5527
Interpretare vis in care vorbesti o limba straina in alta tara

Interpretarea viselor in care vorbesti o limba straina in alta tara reflecta situatii ingreunate in care trebuie sa te descurci cu resurse putine, arata dificultatea de a te exprima asa cum doresti intr-o situatie aparte.

Daca te visezi intr-o tara straina inseamna ca exista posibilitatea ca imprejurarile sa te impinga intr-o postura deloc convenabila in care o sa fii nevoit sa te descurci cum poti. Nu intotdeauna o tara straina are o conotatie negativa, de exemplu s-ar putea sa visezi ca acea tara este foarte frumoasa si primitoare, iti creeaza un sentiment placut si linistitor.

In acest caz nu e nevoie sa iti faci griji prea mari deoarece semnifica o imprejurare fericita in care va trebui sa iti pui in practica toate abilitatile tale.

Daca visezi ca vorbesti intr-o alta limba este un semn ca ai greutati in a te exprima intr-o situatie dificila, poate sa fie vorba de o lipsa de comunicare autentica sau faptul ca cineva doreste sa te atraga intr-o postura care iti va fi nefavorabila.

limbi straine

Faptul ca te visezi vorbind o alta limba intr-o alta tara poate semnifica si neintelegerea unor aspecte ale vietii tale, greutatea cu care reusesti sa te faci inteles in fata oamenilor sau dificultatea cu care incerci sa iti exprimi sentimentele fata de cineva anume. Este posibil ca in curand sa te trezesti intr-un anturaj necunoscut unde va fi nevoie sa iti expui unele idei sau framantari personale si nu o sa fii capabil(a) de acest lucru.

A te visa intr-o alta tara unde vorbesti o limba straina cu cineva mai poate ilustra si o situatie de suspiciune fata de cineva cu care te vei intalni in curand. Daca visezi ca persoana cu care vorbesti o limba straina este vesela si zambitoare atunci este un semn ca iti e dor sau ai unele regrete fata de cineva. Daca persoana este nervoasa si va certati in vis atunci se poate ca in viata reala sa ajungi la un conflict deschis cu niste dusmani.

Citește și:  Interpretare vis in care esti inconjurat de serpi veninosi

Visul acesta mai poate simboliza si neadaptarea la niste conditii de munca sau intr-o relatie mai mult sau mai putin familiala, sugereaza faptul ca nu iti convine locul unde te afli si felul in care te trateaza cei din jurul tau. Daca ai o situatie asemanatoare in viata reala atunci visul te anunta ca nu o sa ajungi nicaieri daca iti pastrezi conditiile actuale.

Anunta greutati si neintelegeri, s-ar putea ca in viitor sa se schimbe radical felul tau de a aborda viata. Este indicat sa intelegi ceea ce vor altii de la tine deoarece de multe ori nu iei in seama parerile si dorintele celor din jur, s-ar putea ca tocmai din aceasta cauza sa nu aiba altii rabdare sa te asculte si sa te inteleaga pe tine.

Daca tara in care te visezi este frumoasa iar tu esti in realitate o persoana instarita atunci se poate ca sa faci o investitie riscanta si sa suferi o paguba. Daca esti sarac(a) si ai un asemenea vis in care vorbesti intr-o alta limba s-ar putea sa ti se ofere o sansa pentru a te ridica la un stadiu mai inalt insa exista si riscul de a rata sansa respectiva din lipsa de comunicare eficienta si constructiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.